GS Transfer: Galatasaray'ın tarihindeki en değerli 5 transferi

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken dünden bugüne kulübün en değerli transferlerini çıkardık.

FutbolArena Detay - Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken kulüp tarihinin en değerli 5 transferini sizler için derledik.

Galatasaray'ın bugüne kadarki en değerli transferleri


Galatasaray önümüzdeki sezon 3 kulvarda mücadele edecek geniş bir kadro kurmanın planlarını yaparken transfer eskisi kadar geniş imkanlara sahip olmasa da temaslarını sürdürüyor. Peki Galatasaray'ın bugüne kadar transfer ettiği en değerli 5 futbolcu kim? Transfermarkt'ın oiyasa verilerine göre yapılan değerlendirmede Galatasaray tarihinin en değerli transferi 2012 yılının ocak ayında Inter'den transfer edilen Wesley Sneijder oldu. Wesley Sneijder 2011-2012 sezonunda transfer olduğunda 19 milyon Euro transfer değeri bulunuyordu.

ELANO VE MİSİMOVİC İLK 5'TE

Hollandalı yıldızı takip eden isimse büyük umutlarla alınan ancak beklentilerin uzağında kalan Zvezdan Misimovic oldu. 2010-2011 sezonunda Wolfsburg'tan 8,5 milyon Euro bonservisle alınmıştı. Boşnak golcünün o zamanki piyasa değeri ise 14,5 milyon Euro olarak kayda geçmişti.

MUSLERA 4. SIRADA

Listede 3. sırada ise bir başka hayal kırıklığı yaratan isim olan Elano oldu. Elano 2009 yılında Manchester City'den transfer olmuştu. Elano, Galatasaray'a geldiğinde 12,5 milyon Euro piyasa değeri bulunuyordu. Listenin 4. sırasında ise Fernando Muslera ve 5. sıradaki Aurelien Chedjou da 12,5 milyon Euro değeri bulunuyordu.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri