GS Transfer Galatasaray, Kasımpaşa'dan Trezeguet'i transfer edecek mi? Mısırlı Trezeguet'in performansı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezonun transfer planlamasını yapmaya başladı. Sarı-Kırmızılı takım basında çıkan transfer iddiaları doğrultusunda Kasımpaşa'da oynayan Trezeguet'i gündemine aldı. Trezeguet kimdir? Trezeguet'in oynadığı takımlar ve attığı goller - Kasımpaşalı Trezeguet'in kariyeri - Tüm detaylar FutbolArena'da 

FutbolArena - Galatasaray transfer haberleri ile ilgili son günlerde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kasımpaşa'da forma giyen Trezeguet ismi gündeme geldi. Galatasaray, Mısırlı Trezeguet'i transfer edecek mi? Galatasaray transfer gündeminde Trezeguet iddialarında son dakika gelişmeleri!

Galatasaray, Trezeguet'i transfer ediyor mu? Günün GS Transfer Haberleri (12 Nisan Perşembe)


Kasımpaşa'daki sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken 23 yaşındaki oyuncu Trezeguet, Galatasaray'ın radaına girdi. Basında çıkan transfer iddialarına göre, Spor Toto Süper Lig'den de takviye yapmak isteyen Galatasaray, Kasımpaşa'dan Trezeguet de Terim'inisteğiyle gündemine aldı. Bonservisi Anderlecht'te bulunan ve Kasımpaşa'da kiralık oynayan 23 yaşındaki Mısırlı kanat oyuncusunun adı Galatasaray ile yeniden anılmaya başladı.



Galatasaray kanadında henüz oyuncuyla ilgili resmi ya da dolaylı bir görüşmede bulunmadı. Bu sezon ligin parlayan isimlerinden biri olan Trezeguet cephesinde de transfer bakımından bir karar bulunmuyor.

Trezeguet'in Kasımpaşa'da sergilediği performans


Sezon başında Kasımpaşa'nın Anderlecht'ten kiraladığı 24 yaşındaki kanat oyuncusu 28 maçta 13 gol atarken, 3 de asist yaptı. Fatih Terim'in Trezeguet'nin alınması çok istediği belirtiliyor.

Kasımpaşalı Trezeguet kimdir?


Belçika ekibi Anderlecht'ten 1 yıllığına kiralanan genç oyuncu, Kasımpaşa formasıyla çıktığı 2 maçta da fileleri havalandırmayı başararak otoritelerin beğenisini kazandı. Geçen sezon Anderlecht formasıyla 31 maça çıkan 22 yaşındaki oyuncu, 7 gol ve 5 asistlik performansıyla dikkat çekmişti. Trezeguet,El Ahly, Anderlecht, Mouscron takımlarında forma giydi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri