GS Transfer: Galatasaray için Peru'dan Jefferson Farfan iddiası! (Farfan kimdir?)

Galatasaray için transferde Peru'dan çarpıcı bir iddia geldi. Lokomotiv Moskova'da oynayan Jefferson Farfan ile Galatasaray'ın ilgilendiği yazılan haberde transferin Dünya Kupası sonrası gerçekleşeceği ifade edildi.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'da gelecek sezonun transfer planlaması yapılırken Peru basınından Jefferson Farfan iddiası gündeme geldi. Galatasaray'ın Jefferson Farfan'ı transfer etme durumu var mı?

Jefferson Farfan için çıkan Galatasaray haberi (19 Nisan 2018)


Galatasaray transfer haberleri bugün Peru milli takımının golcü futbolcusu Jefferson Farfan'ın Rusya'daki 2018 Dünya Kupası'ndan sonra Galatasaray'a gidebileceiği belirtildi. El Bocan'ın haberine göre, Galatasaray, 2018 Dünya Kupası sonrası Jefferson Farfan'ı mutlaka transfer edecek.

Lokomotiv Moskova'daki performansıyla yeniden Avrupa'nın ilgisini çeken oyuncunun 2014-2015 sezonunda Schalke 04'te oynarken Galatasaray'ın radarında olduğu ancak transferin geçrekleşmediği bilgisi verildi.


Jefferson Farfan kimdir? Jefferson Farfan'ın oynadığı takımlar


1984 doğumlu Perulu oyuncu hücum hattının her tarafında forma giyiyor.Daha önce sırasıyla Alianza Lima, PSV Eindhoven, Schalke 04, Al Jazira Abu Dhabi formasını giyen Farfan, 2 sezondur Rusya'da forma giyiyor. Jefferson Farfan'ın bu sezon Lokomotiv Moskova formasıyla27 maçta 14 golü bulunuyor. Lokomotiv Moskova'nın en sevilen oyuncuları arasında yer alan futbolcu sözleşmesinin haziran ayında sona erecek.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri