GS Transfer: Galatasaray, Fernando Muslera'yı Roma'ya satacak mı?

Galatasaray transfer haberleri sürpriz bir iddia ile gündeme geldi. Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Roma'ya yazıldı.

Galatasaray transfer haberleri sürpriz bir iddia ile dikkatleri çekti. Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde Abdürrahim Albayrak'ın, 'sürpriz bir ayrılık olabilir' diye belirttiği ismin Fernando Muslera olabileceği yazıldı. Sabah gazetesi Roma'nın Fernando Muslera'yı soruşturduğunu yazdı.


Galatasaray Transfer Haberleri: Roma Fernando Muslera'yı alıyor mu? (24 Temmuz 2018)


Galatasaray için sürpriz bir transfer haberi dikkatleri çekti. Sabah gazetesi rekor bedelle Alisson'u Liverpool'a satan ve yedek kalecisi Skorupski'yi de 9 milyon Euro'ya Bologna'ya gönderen Roma'nın Fernando Muslera'yı istediğini yazdı.

Roma, Kopenhag'dan Robin Olsen'i 12 milyon Euro'ya alarak ilk kaleci transferini yapsa da, kaleye bir transfer daha yapması bekleniyor. Bunun için konuşan isimse Muslera. Uruguaylı için Taffarel'den de bilgi alınırken Galatasaray'dan önce 4 sezon Lazio'da oynayan Muslera için Galatasaray 20 milyon euro istiyor.


Muslera kaç yaşında? Galatasaray'da kaç yıl oynadı?


32 yaşındaki Fernando Muslera, Galatasaray'da 7 sezonu geride bıraktı. 2011'de 25 yaşında Galatasaray'a transfer olan Muslera, o dönemde 6.750 milyon euro ve Lorik Cana karşılığında sarı kırmızılı kulübe imza atmıştı.

Muslera 21 yaşında Montevideo Wanderers'tan 3 milyon euro karşılığında Lazio'ya gitmiş ve orada da 4 sezon oynamıştı.

Uruguaylı kaleci 7 yıl formasını giydiği Galatasaray'da sarı kırmızılı formayı en çok maçta giyen yabancı futbolcu rekorunu da kırmıştı. Uruguay'da da 102 milli maça çıkan Fernando Muslera Galatasaray taraftarının sevgilisi konumunda.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri