GS Transfer: Galatasaray Azubuike'yi alacak mı?

Galatasaray Transfer Haberleri gündeminde bir kez daha Okechukwu Azubuike ön plana çıktı.

Galatasaray Transfer Haberleri kapsamında bir süredir gündemde yer alan Nijeryalı futbolcu Azubuike için yeni bir iddia ortaya atıldı. Azubuike transferinde son durum ne? Galatasaray Transfer haberlerini FutbolArena'dan takip edin!


Galatasaray Transfer Haberleri Bugün: Azubuike gelecek mi? (3 Haziran 2018 Pazar)


Galatasaray Transfer Haberleri Bugün: Azubuike ismiyle öne çıktı. Fanatik'in haberine göre sarı-Kırmızılılar, 8 numara pozisyonuna ilk yarıda çok iyi işler çıkaran Badou Ndiaye'yi takviye etmek istiyor. Devre arasında 16 milyon Euro'ya Stoke City'ye satılan 27 yaşındaki futbolcuyu geri almak için temaslarda bulunan Galatasaray'ın işi çok zor görünüyor. Bu nedenle alternatif isimleri gündemine alan Sarı-Kırmızılılar, Yeni Malatya'nın 21 yaşındaki orta sahasını gözüne kestirdi. Azubuike ile anlaşan Sarı-Kırmızılılar, Yeni Malatya ile bonservis pazarlığı yapıyor.


Azubuike kimdir? Kaç yaşında, hangi pozisyonda oynuyor?


2015-2016 sezonu başında Nijerya'nın Bayelsa United takımından transfer edilen Azubuike, ilk sezonunda 27 maçta forma giyerken 2. sezonunda ise 29 maçta oynadı ve takımının Süper Lig'e çıkmasında önemli bir katkı verdi. Defansif orta saha oyuncusu olan Azubuike, bu sezon Süper Lig'de de 27 maça çıktı.

21 yaşındaki Azubuike geride kalan 3 sezonda sadece bir asist yaparken, gol atamadı. Azubuike Nijerya Milli Takımı ile de bir maçta forma giydi ancak 2018 Dünya Kupası aday kadrosuna çağırılmadı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri