GS Transfer: Fatih Terim, Lionel Carole için kararını verdi

Galatasaray'da Fatih Terim, hazırlık kampında gelecek sezon takımda olacak futbolcuları da belirledi. Fatih Terim Lionel Carole konusunda kararını verdi.

FutbolArena - Galatasaray, İsviçre'deki hazırlık maçlarını tamamladı. Bu ülkede oynadığı hazırlık maçlarında FC Wil'i 1-0 yenen Galatasaray, daha güçlü rakiplerle oynadığı maçları ise kaybetti. PSV'ye 3-1 yenilen Galatasaray, son olarak Valencia'ya da 2-1 mağlup oldu. Galatasaray'da Fatih Terim, bu maçlarda bazı futbolcular hakkında da kararını verdi. O futbolcuların başında Lionel Carole geliyor.

NAGATOMO VE MUSLERA'YI BEKLİYOR

Bu hazırlık maçlarında kaleye İsmail Çipe'yi geçiren Fatih Terim, Fernando Muslera ve Nagatomo'nun kampa katılması ile takımın daha iyi bir görüntü sergileyeceğine inanıyor.


GS Transfer Haberlerleri: Galatasaray Lionel Carole'yi satacak mı? (22 Temmuz 2018 Pazar)


Fatih Terim, Galatasaray'ın ekonomik koşulları nedeniyle ilk etapta Carole'yi takımda tutmayı düşünüyordu ancak Fransız futbolcunun bu hazırlık kampında oynadığı maçlardan sonra tecrübeli teknik adam Carole'den umudunu kesti. Fransız futbolcu son iki maçta yaptığı hatalar nedeniyle sınıfı geçemedi.

MENAJERİ ÇAĞIRILACAK

Fatih Terim beklentilerini karşılayamayan Fransız futbolcuyu satışa çıkaracak. Galatasaray, Carole'nin menajerini çağrılıp, Fransız futbolcuya yeni kulüp bulması istenecek.

Galatasaray hazırlık maçları ne zaman? Galatasaray hazırlık maç programı


İSVİÇRE KAMPI

13 Temmuz 2018 - FC Wil 0-1 Galatasaray
18 Temmuz 2018 - PSV 3-1 Galatasaray
21 Temmuz 2018 - Valencia 2-1 Galatasaray

İSVİÇRE KAMPI SONRASI

25.07.2018 Sakaryaspor - Galatasaray 19.00 Atatürk Stadı, Sakarya / Türkiye - Çarşamba

28.07.2018 Club Africian - Galatasaray Olimpiyat Stadı, Rades / Tunus - Cumartesi

31.07.2018 AEK - Galatasaray 20.00 Olimpiyat Stadı, Atina / Yunanistan - Salı

Galatasaray bu maçların ardından 5 Ağustos 2018 Pazar akşamı Akhisarspor ile Süper Kupa'da karşılaşacak ve daha sonraki hafta da Süper Lig'de ilk maçına Ankaragücü deplasmanında çıkacak.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri