GS Transfer: Fatih Altaylı'dan Onyekuru yorumu: "Yasin'in iyisi"

Gazeteci Fatih Altaylı, Galatasaray'ın yeni transferi Henry Onyekuru transferiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

FutbolArena - Galatasaray'ın transfer çalışmaları kapsamında görüşmelere başladığı Henry Onyekuru hakkında Gazeteci Fatih Altaylı'dan bir değerlendirme geldi. Galatasaray'ın kongre üyesi olan ve eski yöneticilerinden Fatih Altaylı, Onyekuru'nun Yasin Öztekin'in iyisi olduğunu söyledi.

Galatasaray Transfer: Fatih Altaylı'dan Henry Onyekuru yorumu


Bloomberg HT'de yayınlanan programda yorumlarda bulunan Fatih Altaylı, Onyekuru hakkında şunları söyledi:

"Onyekuru hakkında tek bildiğim Anderlecht'te oynadığı ve oldukça az süre aldığı ama oynadıkça gol atmayı başardığı... Benim anladığım, Galatasaray Trezeguet'yi alamayınca Onyekuru'yu aldılar. Çünkü Onyekuru kiralık. Garry Rodrigues gidiyor mu bilmiyorum. Büyük ihtimalle Yasin takımdan ayrılacağı için o bölgeyi Onyekuru ile yedeklemeyi düşündüler. Rodrigues iki tarafta da oynayabiliyor, yeni gelen Onyekuru da iki tarafta oynayabilir. Galatasaray'ın yeni dönem hücum anlayışı içinde bu gibi oyunculara ihtiyacı olduğu çok açıktı. Yasin'in iyisi olma ihtimali kuvvetli. 154 dakikada bir gol atıyormuş."

Henry Onyekuru kimdir?Henry Onyekuru'nun oynadığı takımlar


Henüz 21 yaşında olan 1997 doğumlu oyuncu Nijerya doğumlu. Geçen sezon Everton'dan Anderlecht'e kiralanan Henry Onyekuru, ligde 19 karşılaşmada 9 gol kaydetti. Anderlecht'te Şampiyonlar Ligi deneyimi de yaşayan Henry Onyekuru, AS Eupen takımından yetişmişti.Belçika ekibinde toplamda 60 maçta oynayan 21 yaşındaki oyuncu 30 kez fileleri havalandırdı. Oyuncunun Everton ile sözleşmesi 2022 yılına kadar devam ediyor.

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri