GS Haberleri - Oğuz Çetin: "Uzun zaman sonra Fatih Terim'i konuşmak istiyorum"

Galatasaray - Yeni Malatyaspor maçının ardından Oğuz Çetin, Tivibuspor'da uzun zaman sonra Fatih Terim hakkında konuşmak istediğini söyledi. 

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig 33. haftasında sahasında Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından Tivibuspor'da Oğuz Çetin, Fatih Terim'e övgüler yağdırırken, uzun zaman sonra söze Fatih Terim'i konuşmak istiyorum dedi.


Galatasaray 2-0 Yeni Malatyaspor maç sonu yorumları (Oğuz Çetin, Tivibuspor)


"YİNE COŞKULU BİR TARAFTAR VARDI"

Galatasaray kendi taraftarı önünde kazanma alışkanlığı olan bir takım. Bu akşam kazanmayı son derece becerili bir şekilde ortaya koydu. Maçın içinden girmeden önce, taraftarı kutlamak istedim. Sezon başından bugüne kadar takımına inanan bir coşkulu taraftar vardı.

"UZUN ZAMAN SONRA FATİH TERİM'İ KONUŞMAK İSTİYORUM"

Uzun zamandan beri ve aslında bugün itibariyle Fatih Terim'i konuşmak istiyorum. Ligin sonu gelirken, takımına hakim olan, kendi belirlediği oyunun dışına taşmayan bir takım ortaya çıkardı. Bugün de aynı şekilde taraftarıyla birlikte maça hızlı ve tempolu giren takımı izlerken, ikinci yarı itibariyle de takımına hakim olup, o tempoyu düşürüp ve riskleri minimuma indirelim şeklinde hareket etti. Özellikle tecrübeli oyuncular öne çıktı. Topu zaman zaman rakibe verdiler ama pozisyon oyununu oynadılar. Taraftar 3'ü 4'ü istiyor ama oralı olmadılar. İkinci yarı farklı bir görüntü çizdiler ama doğru bir durumdu. Fatih Terim'i takıma hakim olduğu ve geldiği günden itibaren takıma kazandırdığı oyuncular açısından kutlamak lazım.

Digitürk Sporun Yıldızı Paketi 3 Ağustos 2018'e kadar 49 TL! DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN



Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri