GS Haberi:Fatih Terim'in Galatasaray'da ilk 11'e aldığı genç oyuncular

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa'yı 4-1 ile geçerken Ozan Kabak ilk 11'de oynamıştı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, daha önce Semih Kaya ve Emre Çolak'ı da benzer şekilde ilk 11'e koymuştu.

FutbolArena Detay - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında evinde Kasımpaşa'yı 4-1 ile geçerken maçın skoruyla birlikte en çok konuşulan isimlerden biri Ozan Kabak oldu. Fatih Terim daha önceki yıllarda benzer şekilde yine genç bir oyuncuyu ilk 11'de sahaya sürdü.


Galatasaray Haberleri: Galatasaray'da Fatih Terim'in ilk 11'de oynattığı genç oyuncular


Maicon'un Trabzonspor maçındaki hataları nedeniyle Kasımpaşa maçında sürpriz bir şekilde Ozan Kabak'ı ilk 11'de sahaya süren Fatih Terim, riskli ama doğru bir karar verdiğini göstermiş oldu. 18 yaşındaki Ozan Kabak, iyi bir performans ortaya koyarken daha önce emsalleri de hatırlattı.

2011-2012 sezonunda Galatasaray evinde Fenerbahçe'yi konuk ederken Fatih Terim sürpriz bir şekilde ilk 11'e daha önce ilk 11'de forma giymemiş Emre Çolak ve Semih Kaya'yı koymuştu. Maçı3-1'lik skorla kazanan Galatasaray'da böylece hem sistem hem de kadro yapısı değişmiş ve iki oyuncu da şampiyonlukta önemli katkılar vermişti. Galatasaray'da benzer bir örnek bu sezon Ozan Kabak ile gerçekleşmiş oldu.

Fatih Terim daha önceki yıllarda Emre Belözoğlu, Sabri Sarıoğlu, Uğur Uçar ve Cafercan Aksu gibi oyuncuları da sürpriz bir şekilde ilk 11'de sahaya sürmüştü.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri