GS Haber: UEFA yetkilileri Galatasaray'ı denetlemeye geldi!

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yarışacak olan Galatasaray'ı denetlemek için UEFA yetkilileri TT Stadı'na geldi.

FutbolArena - Galatasaray'ın maçlarını oynadığı Türk Telekom Stadı, UEFA'nın inceleme safhasını başarıyla geçti!

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE HAZIR!

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray'ın stadını incelemek için UEFA yetkilileri İstanbul'a geldi.

3 sezon sonra Şampiyonlar Ligi maçlarına ev sahipliği yapacak olan Türk Telekom Stadyumunu UEFA temsilcileri dün inceledi. Türk Telekom Stadyumu, UEFA'dan herhangi bir sorun yaşanmadan geçer not aldı.


GS Haberleri: Galatasaray kimleri transfer edecek?


Öte yandan Galatasaray'da, bugün yapılacak olan yönetim kurulu toplantısı öncesinde kritik bir görüşme gerçekleşti. Başkan Mustafa Cengiz ve 2. Başkan Abdürrahim Albayrak bir araya geldi.

Galatasaray kulübü başkanı Cengiz ve Albayrak, teknik direktör Fatih Terim'in beklediği, istediği takviyeleri yapabilmek için çözüm formüllerini konuşmak için görüştü.

UEFA'nın getirmiş olduğu transfer kısıtı nedeniyle zor bir tablo ile karşı karşıya olan sarı kırmızılı yöneticiler, gündemde yer alan oyuncular, gönderilmesi düşünülen futbolcularla birlikte yeni sezon öncesinde A Takımla alakalı durum değerlendirmesi yaptı.

Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz ve 2. Başkan Abdürrahim Albayrak'ın Emre Akbaba, Badou Ndiaye, Shkodran Mustafi ve Andre Silva transferlerini, bu oyuncuların maliyetlerini masaya yatırdığı öğrenildi.

Sarı kırmızılı takımla ilgili gelişmeleri Galatasaray Haberleri sayfasından takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri