GS Haber: Galatasaray'ı UEFA'ya Milan mı şikayet etti?

Galatasaray'ın UEFA cezasının yeniden incelemeye alınmasının ardından kafalarda soru işareti doğmuştu. 

FutbolArena - Galatasaray Kulübünün FFP kriterleri kapsamında imzalanan evrakların UEFA Komisyon Kurulu tarafından incelenceğinin duyurulması çeşitli iddiaların ortaya atılmasına neden olmuştu.

Galatasaray Haberleri: Milan, Galatasaray'ı şikayet etti mi?


Galatasaray Kulübü ve Başkan Mustafa Cengiz ise yaptığı açıklamalarla sarı kırmızılı taraftarların içine su serpmiş ve " Bu normal bir prosedür. Galatasaray önümüzeki yıl Avrupa Kupalarında mücadele edecek" diyerek soru işaretlerini ortadan kaldırmıştı.Galatasaraylı yöneticiler, komisyon kurulunun yalnızca UEFA FFP kriterleri kapsamında imzalanan evrakları inceleyeceğini belirtti.

Sarı kırmızılılar zaman zaman başvurulan bu iç prosedüre ise FFP kriterleri kapsamında Avrupa Kupalarından men cezası alan AC Milan Kulübü ve CEO'su Fassone'nin açıklamalarının etki ettiği görüşünde.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne gidecek mi?


Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Bugün (27 Haziran Çarşamba) Fanatik gazetesinde yayınlanan haberde Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticisi olarak belirtilen Mete İkiz'in Galatasaray Sportif A.Ş'de ve kurullarında herhangi bir görevi bulunmamaktadır.

UEFA'nın yaptığı inceleme, iç prosedür gereği maddi hataya yönelik şekli bir incelemedir.Söz konusu incelemenin daha önce de açıkladığımız gibi yürürlükteki anlaşmaya olumsuz bir etkisi olmayacak ve Galatasaray önümüzdeki sezon Avrupa Kupalarında yer alacaktır.

Bu bağlamda şirketimizde herhangi bir görevi olmayan üçüncü kişiler tarafından yapılan açıklamalara itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Kamuoyunun bilgisine sunulur." denildi.

Sarı kırmızılı takımla ilgili gelişmeleri Galatasaray Haberleri sayfasından takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri