GS Haber: Galatasaray transfer gündemi yoğun! Diego Laxalt, Nacer Chadli...

Galatasaray transfer haberleri bugün dolup taşıyor. Basında Galatasaray için çok sayıda iddia söz konusu...

Galatasaray transfer haberleri gündemi çok yoğun. Gazetelerde Galatasaray için çok sayıda iddia söz konusu. Diego Laxalt, Nacer Chadli gibi yeni isimlerin yanı sıra Emre Akbaba, Trezeguet gibi uzun süredir devam eden transfer iddiaları da var. Gelin Galatasaray transfer haberlerine bir göz atalım...


GS Transfer: Galatasaray'a kimler geliyor? (3 Temmuz 2018 Salı)


Bugün Güneş gazetesinde sürpriz bir iddia yer alırken Garry Rodrigues'e West Bromwich'ten 15 milyon euroluk teklif yapıldığı, Galatasaray Garry Rodrigues'i satarsa da Muslera'nın Milli Takımda arkadaşı, sol bek ve sol kanatta oynayan Diego Laxalt'ın kiralanacağı yönündeydi. Ayrıca Garry Rodrigues'e transfer teklifi olduğu haberi dün akşam Bein Sports'tan da gelmiş, Spartak Moskova'nın Galatasaray'a 9 milyon euro önerdiği yazılmıştı.

İkinci sürpriz haber Maicon'a Çin'den teklif olduğu yönündeydi. Takvim'in iddiasına göre iki Çin kulübü Galatasaray stoperi Maicon'a talip oldu.

Milliyet'in haberine göre Galatasaray; Ahmed Musa, Jason Denayer ve Badou Ndiaye transferleri için Ada'ya çıkartma yaparken, Fanatik'in haberine göre ise Galatasaray yurt içine yöneldi ve Bursaspor'dan Aziz Behich, Kasımpaşa'dan Trezeguet ile Alanyaspor'dan Emre Akbaba için girişimlerini hızlandırdı.



GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ 3 TEMMUZ 2018

Garry Rodrigues - West Bromwich - Güneş
Diego Laxalt - Genoa - Güneş
Nacer Chadli - West Bromwich - Takvim
Maicon - Jiangsu Suning - Takvim
Ahmed Musa - Leicester City - Milliyet
Jason Denayer - Manchester City - Milliyet
Badou Ndiaye - Stoke City - Milliyet
Emre Akbaba - Alanyaspor - Fanatik
Aziz Behich - Bursaspor - Fanatik
Trezeguet - Kasımpaşa - Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri