GS Haber: Celil Yüksel: "Beni Modric'i benzetiyorlar"

Galatasaraylı genç futbolcular Celil Yüksel ve Yunus Akgün, İsviçre kampında açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Galatasaray'ın İsviçre kampına katılan genç oyunculardan Celil Yüksel ve Yunus Akgün basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

CELİL YÜKSEL'İN AÇIKLAMALARI

Modric'e benzetilmek çok güzel bir şey. Çok iyi bir profesyonel, dünya çapında. Onu izliyorum, takip ediyorum sürekli. Zamanla kendimi kanıtlayıp onun gibi beni örnek alacak isimler olsun istiyorum. İğneyi kendimize batırmak gerekiyor. Çok çalışıyorum. Fatih Terim ile birlikte çalışıyor olduğumuz için çok şanslıyız. Sürekli bizle irtibat halinde. Tecrübe katmaya çalışıyor. Selçuk Ağabey de bana saha içinde, saha dışında çok şey katıyor ve her şeyi paylaşıyor benimle. Yaz sezonunda çalıştık. Ağabeylerimiz kondisyon olarak çok farklılar bizden. Onlara ulaşmak için çalışıyoruz. En kısa zamanda onlar gibi olmak istiyoruz.

YUNUS AKGÜN'ÜN AÇIKLAMALARI

Yaz döneminde kampa gelirsek diye hazır olmamız gerektiğini biliyorduk. Bu kamp bizim için deneyim. İnşallah bu deneyimi tecrübeye çeviririz. İlk hedefimiz tabii ki ilk maçta şans bulmak ve oynamak. Bunun için de kendimizi kanıtlamamız gerekiyor. Çok çalışıyor ve kendimizi ispatlamak istiyoruz. Altyapıdaki oyuncuların hayali A takımda oynamak. İnşallah bu hayali gerçekleştiririz."

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri