Abdürrahim Albayrak'tan Ozan Korkut'a canlı yayında cevap!

Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak, Mustafa Cengiz ile birlikte katıldığı canlı yayında Ozan Korkut'a cevap verdi.

FutbolArena - Galatasaray Başkanvekili Abdurrahim Albayrak, başkan adayı Ozan Korkut ve ekibine canlı yayında olumsuz yanıt verdi!


Abdürrahim Albayrak Galatasaray'da kalacak mı?


Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ile birlikte TRT Spor'da Basın Tribünü programına konuk olan Abdurrahim Albayrak yayın sonunda önemli bir çıkışa imza attı.

"Beni bir kez Duygun başkanım, bir kez de Fatih Altaylı Galatasaray'da göreve çağırıp Sportif AŞ'ye girmemi istedi. İkisini de kıramazdım. Ama ben o defteri kapatttım. Mustafa Cengiz ile kader birliği yaptım. Mustafa Cengiz başkanımla seçilirsem Galatasaray'da görev yapacağım" diyen Abdürrahim Albayrak, bu çıkışı ile diğer başkan adaylarından gelen teklifleri de reddetmiş oldu.


Ozan Korkut'tan Abdürrahim Albayrak'a teklif


Abdürrahim Albayrak'ın bu açıklamasının nedeni ise Galatasaray'da göreve talip olan başkan adayı Ozan Korkut ile listesinde bulunan üyelerin teklifiydi. Ozan Korkut seçilmeleri halinde Florya'da Abdurrahim Albayrak'ın mesaiye devam etmesini istemişti.

Galatasaray camiasında başkan adayı Ozan Korkut'un seçilmesi halinde Abdurrahim Albayrak'ın Sportif AŞ'de görevine devam edeceği yüksek sesle konuşulmaya başlanmıştı. Albayrak da canlı yayında bu teklife olumsuz yanıt vereceğini belirtip "Ben o defteri kapattım" mesajı yolladı.

Galatasaray ile ilgili haberlere Galatasaray Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri