Gazetelerde Galatasaray Haberleri - Galatasaray Transfer Haberleri (13 Mayıs 2017)

 FutbolArena - Galatasaray’da yaşanan son gelişmelerle ilgili gazetelerdeki haberleri tarayarak sizler için bir araya getirdik.  Fanatik, Fotomaç, Sabah, AMK Galatasaray Haberleri - Bugünün Galatasaray Haberleri (13 Mayıs Cumartesi GS haberleri) Bugünün Galatasaray  Haberleri arasında Fanatik, Fotomaç, AMK gazeteleri başta olmak üzere diğer gazete haberlerinde neler var? Fanatik Gazetesi Galatasaray Haberleri, AMK Gazetesi Galatasaray Haberleri ve Fotomaç Gazetesi Galatasaray Haberleri, Sabah GS Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. GS haberleri, Habertürk GS Haberleri, Hürriyet Galatasaray haberleri, Milliyet Galatasaray haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberleri tek yerde topluca okuyabilirsiniz...

1 G.Saray’a bir başkan adayı daha
G.Saray’a bir başkan adayı daha
Muhalif üyelerin olağanüstü seçim için imza kampanyası yürüttüğü Galatasaray’da yeni başkan adayı belli oldu. Mustafa Cengiz Galatasaray başkanlığına adaylığını açıkladı. Cengiz, başkan olması halinde Florya’dan çıkmadan çalışacağının altını çizerken ilk vaadinde de bulundu. Cengiz, futbol aklı olarak Didier Drogba’yı göreve getireceğini söyledi.

Galatasaray’da Dursun Özbek yönetimine muhalif üyelerin, olağanüstü seçim için yürüttüğü imza kampanyasına katılım artarken yeni gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray kongre üyesi Mustafa Cengiz, seçim kararının alınması halinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
TRT Radyo Haber’de yayınlanan bir programda adaylığını duyuran Cengiz, "Galatasaray’da başlatılan imza kampanyasına ben de imza attım, destek verdim. Dursun Özbek seçime giderse ben de adayım" dedi.

Cengiz, başkan olması halinde Florya’dan çıkmadan çalışacağının altını çizerken ilk vaadinde de bulundu. Cengiz, futbol aklı olarak Didier Drogba’yı göreve getireceğini söyledi.

Fotomaç
2 Fenerbahçe ve Galatasaray Balotelli’nin peşinde
Fenerbahçe ve Galatasaray Balotelli’nin peşinde
Taraftarları heyecanlandırması ve piyasada bonservis bedeli olmayan başka klas bir oyuncu bulunmaması iki tarafın yeniden yollarının kesişmesine neden oldu

Galatasaray dönüp dolaşıp Mario Balotelli’de duruyor. Transfer turuna çıkan yeni sportif direktör Cenk Ergün birçok isimle temas kurmasına karşın İtalyan yıldız gibisini bulamadı. İtalyan golcüyü iki unsur ön plana çıkartıyor. Taraftarlar artık Türk Telekom Arena’da dünyaca ünlü bir ismi izlemek istiyor. Ayrıca şu anda bonservis bedeli olmadan transfer edilebilecek o klasta başka bir oyuncu bulunmuyor. Balotelli ile görüşmeler gizliden gizliye yürütülürken Fenerbahçe ihtimalinin ortaya çıkması Galatasaray’da paniğe yol açtı.
3
FENER PANİĞİ

Sarı-lacivertlilerin, 26 yaşındaki oyuncu ile ilgili bilgi aldığı ifade ediliyor. Bu gelişmenin ortaya çıkmasının ardından Ergün’ün oyuncunun menajeri Mino Raiola ile bir kez daha bir araya geldiği ve fiyat yükselttiği bildirildi. Öte yandan, Balotelli’nin Fenerbahçe’ye kaptırılması, tepkilerin katlanması ve o klasmanda bir golcü almak için minimum 10-12 milyon euro civarında bir bonservis bedelinin gözden çıkarılması anlamına geliyor.

Fotomaç
4 12 Mayıs unutulmaz
12 Mayıs unutulmaz
G.Saray’ın eski futbolcusu Felipe Melo, 12 Mayıs 2012 tarihinde Fenerbahçe’nin sahasında kazandıkları şampiyonluğu unutmadı. Brezilyalı yıldız, paylaştığı fotoğrafın altına, "Yıllar geçse de tarihe altın harflerle yazılan bu büyük zafer hiç bir zaman unutulmayacak" notunu ekledi.

Fotomaç
5 31 milyon Euro harcadı
31 milyon Euro harcadı

Özbek, iki sezonda 19 oyuncu transfer etti

Dursun Özbek yönetimi 3’üncü kez yaz transferine hazırlanıyor. Geride kalan yazkış toplam 4 transfer dönemi geçiren Özbek yönetimi toplam 31 milyon 740 bin euro bonservis bedeli ödedi. 5’i bedelsiz olmak üzere 19 transfer yapıldı. beIN Sports’ta "Transferde bazı hatalar yaptık" diyen başkan Dursun Özbek’in Cavanda, De Jong, Donk, Linnes ve Grosskreutz’u kast ettiği öğrenildi.

Fotomaç
6 Yeniden aday
Yeniden aday

Daha önce seçime gitmeyeceğini açıklayan Özbek’in kararını değiştirebileceği belirtildi. Pazartesiye kadar yaşanan gelişmeleri takip edecek olan Özbek’in karar alması halinde ekibini değiştirip yeniden seçime gideceğini yakın çevresiyle paylaştığı ifade edildi.

’Bunlar doğal’

Başkan Dursun Özbek, başlatılan kampanya için oldukça sakin bir tutum sergiledi. Sarı-kırmızılı yönetici, kendisinin seçim kararı alması yönünde başlatılan imza kampanyasını doğal bulduğunu açıklayarak "Bunlar kötü yorumlanacak şey değil. İnsanların tepkilerini göstermesi doğal" diye konuştu.

Fotomaç
7 Eski başkanlar sessiz
Eski başkanlar sessiz

Oluşuma sessiz kalan eski başkanlar Faruk Süren, Duygun Yarsuvat, Ünal Aysal gibi Özbek’e muhalif isimler ve taraftarın sevgilisi olan Abdurahim Albayrak henüz imza vermedi. Gelişmeleri yakından takip eden başkanlar, gidişata göre hareket edecek.

Fotomaç
8 Gönül kırmadan
Gönül kırmadan
Kampanyanın mimarlarından Sedat Doğan, "Bu hareket kalbi G.Saray aşkı ile dolu tüm üyelerin" diyerek imza harekatına destek istedi. Liseli grupların öncüsü olan Doğan ayrıca "G.Saray, kendine yakışır bir aklı selim değişim istiyor. Gönül kırmadan ama kararlılıkla değişim şart" ifadesini kulandı.

’Teşekkürler’

İmza atanların arasında yer alan başkan adayı Ahmet Özdoğan ise "Kampanyayı başlatanları alnından öpüyorum; teşekkür ederim. Taraftarımızla yönetimimiz arasında bir kopukluk oldu ve bu hiç hoş değil. Camia bölünüyor. G.Saray taraftarı aç ve başarı istiyor" dedi.

Fotomaç
9 Kadro yeniden şişecek
Kadro yeniden şişecek

G.Saray transfer için kolları sıvadı ama bir yandan da kadrosunu azaltması gerekiyor. Kiralanan Salih Dursun, Oğuzhan Kayar, İsmail Çipe, Volkan Pala, Tarık Çamdal, Emrah Başsan, Umut Gündoğan ve Donk liglerin tamamlanmasıyla birlikte takıma dönecek.

Fotomaç
10 Memnun değiliz
Memnun değiliz

Genel Kurul üyesi Metin Ünlü de kampanyaya destek verenler arasında. Ünlü, başkanın imzaları dikkate alması gerektiğini belirtip, "Yönetimin icraatlarından genel kurul memnun değil. Yönetim kurulunda istifa eden 4 yönetici sebebiyle eksik çalışılıyor. Yönetimin, başkanın her hareketi olay oluyor, kimse memnun değil" yorumunu yapt

Fotomaç
11 Öztürk pusuda
Öztürk pusuda

Daha önce gündemde seçim olmadığı için 2018’deki başkanlık seçiminde aday olacağını açıklayan Adnan Öztürk de kampanyayı sessizce takip ediyor. Öztürk, karar çıkması halinde ekibi ile toplanıp seçim çalışmasına start verecek. Eski yöneticinin camiadan önemli isimlerini yanına alıp güçlü bir yönetim listesi kuracağı iddia ediliyor.

Fotomaç
12 Paris’te Pablo pazarlığı
Paris’te Pablo pazarlığı

Ergün, 25 yaşındaki stoper için Bordeaux ile masaya oturdu

Mario Balotelli’nin menajeri Mino Raiola ile Roma’da buluşan Cenk Ergün’ün Fransa’da sürpriz hamlesi ise hali hazırda Bordeaux’nun oyuncusu olan ama Corinthians’ta kiralık olarak forma giyen Pablo Nascimento Castro için oldu. 1.88’lik Brezilyalı stoperin avukatı Cesar ile Paris’te bir araya gelen Ergün, 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncu için 2 milyon Euro önerdiği ifade edildi. 25 yaşındaki oyuncunun menajeri de UOL Esporte’ye yaptığı açıklamada, Palmeiras, Sao Paulo, Flamengo, Atletico MG ve büyük bir Türk takımının Pablo’yu istediğini açıkladı.

Fotomaç
13 Kongreye doğru
Kongreye doğru

Erken seçim için başlatılan imza kampanyasına özellikle ’liseliler’den büyük destek geldi. Hafta başında yapılacak Divan Kurulu’nda seçim kararı çıkabilir

G.Saray’da başkan Dursun Özbek yönetiminin erken seçim kararı alması için başlatılan imza kampanyası çığ gibi büyüyor. Kampanyaya katılımın 3 günde 600’ü geçtiği belirtilirken, bu rakamın pazartesi günü yapılacak Divan Kurulu’na kadar binin üzerinde olacağı öngörülüyor. Özbek’i zorda bırakacak asıl şey ise kampanyaya liselilerin de desteklemesi. İmza verenler arasında çok sayıda eski yöneticinin de yer aldığı belirtilirken; Sedat Doğan, Atilla Donat, Turgay Kıran, Ahmet Özdoğan, Aziz Üstel, Fatih Altaylı, Cem Kınay, Ozan Korkut, Kerim Cenani gibi çok sayıda ismin erken seçimi desteklediği bildirildi. Hatta katılımın artması amacıyla kampanyaya katılanların listesinin internetten yayınlanacağı gelen haberler arasında.

Fotomaç
14 Galatasaray’da sakatlıklar can sıkıyor!
Galatasaray’da sakatlıklar can sıkıyor!
Galatasaray’da dünkü antrenmanda sakatlanan Yasin Öztekin’in durumu belli oldu. Yıldız oyuncunun ayak bileğinde ödem ve dış yan bağlarında ikinci derece esneme tespit edildi ve hemen tedavisine başlandı. İlk 11’in demirbaşlarından Carole ise tedbir amacıyla idmana çıkamadı.

Süper Lig’de pazar günü Gaziantepspor’la karşılaşacak olan Galatasaray’da iki futbolcunun durumu belirsizliğini koruyor.
15
Dün gerçekleştirilen antrenmanda sakatlanarak çalışmayı tamamlayamayan Yasin Öztekin’in ayak bileğinde ödem ve dış yan bağlarında ikinci derece esneme tespit edildi. Milli futbolcunun tedavisine hemen başlanırken, bugün tedbir amaçlı antrenmana çıkarılmadı. Yasin Öztekin’in Antep deplasmanında forma giyip giyemeyeceğine yarın karar verilecek.

Aslan’da bir diğer sakat isim ise Lionel Carole... Aşil tendonundaki ağrı nedeniyle tedbir amaçı bugün takımdan ayrı çalışan Fransız futbolcunun durumu, Yasin Öztekin’e göre daha iyi ve Gaziantepspor karşısında sahada olması bekleniyor.

Fanatik
16 Tudor 4 yıldızın biletini kesti!
Tudor 4 yıldızın biletini kesti!

Galatasaray’da teknik direktör Igor Tudor’un önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği futbolcular netleşmeye başladı.

Galatasaray’da önümüzdeki sezonun yapılanma çalışmaları devam ediyor. Teknik direktör Igor Tudor’un takımda düşünmediği futbolcular netleşmeye başladı.
17
Hırvat teknik adam; Sinan Gümüş, Cavanda, Nigel de Jong, Koray Günter’den önümüzdeki yıl faydalanmak istemiyor. Tudor’un yönetime sunduğu raporda bu oyuncularla ilgili olumsuz düşünceler yer aldığı belirtildi.

Sarı kırmızılı ekipte durumu belirsiz olan isimler ise Lionel Carole, Martin Linnes ve Sabri Sarıoğlu. Yönetim; Carole ve Linnes’e teklif gelme durumunda oyuncuların ve Tudor’un da düşüncesini alıp karar verecek. Hırvat çalıştırıcı, sunduğu raporda savunmanın kanatlarına mutlaka takviye yapılmasını istemişti.

Fanatik
18 İgor Tudor’la 4’lüye devam
İgor Tudor’la 4’lüye devam


Karabük’ten Cim Bom’a geldiğinde 3’lü savunma deneyen, ancak puan kayıpları ve baskılar sonucunda 4’lü savunmaya dönen Tudor, Gaziantep deplasmanında da bu sisteme devam edecek.

Sabri, Ahmet, Hakan Balta ve Linnes kurgusuyla takımını sahaya sürmesi beklenen Hırvat hoca, bu isimlerle son idmanlarda yakından ilgilendi.

Fanatik
19 Josue&De Jong savaş halinde!
Josue&De Jong savaş halinde!

Kırmızı kart cezalısı Tolga Ciğerci’nin Gaziantepspor deplasmanında forma giyemeyecek olması sebebiyle, Selçuk İnan’a partner aranıyor...

Tudor’un orta sahanın merkezinde Josue veya De Jong’u kullanmayı düşündüğü öğrenildi. İki oyuncu arasındaki forma rekabeti ise üst düzeyde. Hırvat hocanın, savunması güçlü olan De Jong’u mu, yoksa daha teknik olan Josue’yi mi tercih edeceği merak konusu.

Fanatik
20 Carole&Yasin out Linnes&Garry in!
Carole&Yasin out Linnes&Garry in!
Gaziantepspor’la yarın deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Galatasaray’da, teknik direktör İgor Tudor mecburi kadro değişikliğine gidiyor.

Son idmanda sakatlanan ve bir süre takımdan ayrı kalacak olan Yasin Öztekin’in yerine Garry Rodrigues görev yapacak. Sol bekte de Carole’ün dinlendirileceği ve deplasmana götürülmeyeceği, onun yerine de Martin Linnes’in bu pozisyonda oynayacağı bildirildi.

Fanatik
21 Coentrao’da sıcak gelişme!
Coentrao’da sıcak gelişme!
Galatasaray’ın temas halinde olduğu Real Madrid’li sol bek Fabio Coentrao’nun, teknik direktör Jorge Jesus’un Sporting Lizbon’da kalması halinde ülkesine döneceği iddia edildi.

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Real Madrid’in sol bek oyuncusu Fabio Coentrao’nun transferi konusunda temaslarda bulunmak üzere geçtiğimiz günlerde İspanya’ya gitmişti.

Sarı-Kırmızılıların yanı sıra, Portekizli futbolcuyla yakından ilgilenen bir diğer takım Sporting Lizbon...
22
Portekiz gazetesi A Bola; Teknik direktör Jorge Jesus’un, Benfica’yı çalıştırdığı dönemde oyuncusu olan 29 yaşındaki Coentrao’yu bu kez Lizbon ekibine istediği iddia edildi.

Daha önce Portekiz’de Benfica dışında bir takımda oynamak istemediğini belirten Coentrao’nun ise, Jesus faktörü nedeniyle bu transfere sıcak baktığı belirtildi.

Jorge Jesus, Benfica’da birlikte çalıştığı Coentrao’yu bu kez Sporting Lizbon’a getirmek istiyor.
23
Jesus ayrılırsa transfer yatar!

Ancak Coentrao’nun Sporting Lizbon’a transferindeki en büyük engel Jorge Jesus’un takımdaki geleceği. Bu sezon şampiyonluk yarışından erken kopan Lizbon’da, başkan Bruno de Carvalho ile kurt hoca Jesus arasında ipler iyice gerildi.

Portekiz basınında Lizbon’a yakın kaynaklar, gelecek sezon Sporting Lizbon’un teknik direktör Jorge Jesus’la yola devam etmeyeceğini öne sürüyor. Böyle bir durumda Coentrao’nun Sporting’e transferi imkansız hale gelecek.

Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...