Galatasaray'da Tudor'un sildiği yıldızın yeni adresi
FutbolArena - Galatasaray’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken teknik heyetin kadroda düşünmediği isimlerden birine daha teklif geldi.
1

Galatasaray’da kadro temizliği devam ederken, istenmeyen oyunculara gelen teklifler sevinç yaratıyor.
2

Galatasaray’a geçen sezon gelen ve gerek sakatlık gerekse takıma uyum sağlayamaması nedeniyle kötü bir sezon geçiren Nigel de Jong’un 1 sene daha sözleşmesi olmasına rağmen satış listesine konuldu.
3

Fanatik’te yer alan habere göre Amerika MLS takımlarından DC United ile görüşme halinde olduğu bildirildi.
4

Galatasaray’ın hem maaş yükünden kurtulmak hem de az bir bonservis kazanmak için bu teklife sıcak naktığı ifade ediliyor.
5

Hollandalı futbolcunun DC United’ın teklifine göre yıllık en fazla 1 milyon Dolar alacağı ifade edildi.
6

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Nigel de Jong için "Düşük teklifler bile gelse satarak en azından kadroyu rahatlatalım" dediği bildirildi.