Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi Tudor'dan flaş karar

FutbolArena Özel - Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Fenerbahçe derbisi öncesinde flaş bir karar aldı...

1
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Süper Lig’in 9. haftasında sahne alacak olan Fenerbahçe derbisi nedeniyle işleri sıkı tutuyor.
2
Süper Lig’de liderliğini koruyan Galatasaray’ın istikrarı için ipleri eline alan Igor Tudor, Fenerbahçe derbisi öncesinde bugün çift antrenman yaptırma kararı aldı.
3
Hırvat teknik adam Galatasaraylı futbolculardan iki idman arasında zamanlarını Florya’da tesislerde geçirilmesini istedi. Ve bugün Galatasaraylı futbolcular, öğle yemeğinde bir araya geldi. Tüm günü Florya’da beraber geçirdi.
4
Derbi için saha içi reklam gelirlerinden de yaklaşık 5 milyon TL’ye yakın bir parayı kasasına koymaya hazırlanan Galatasaray, bilet-VIP loca geliri olarak da 3 milyon TL kazanacak.
5
Sarı kırmızılılar, maç günü ve saatine kadar da 4 milyon TL’lik ürün satışı bekliyor. Ve tüm bu kalemleri bugün yaptığı Ticaret ve Marketing toplantısında masaya yatıran Galatasaray kulübü yetkilileri, Fenerbahçe derbisinden toplam 12 milyon TL gelir elde etmeyi planlıyor.
6
Öte yandan Galatasaray’da sakatlığı nedeniyle bir süredir oynayamayan Tolga Ciğerci de bu akşam yapılan taktik idmanda yerini aldı.
7
Böylece Tolga Ciğerci’nin Fenerbahçe derbisinde oynaması neredeyse kesinleşti.

Futbolarena anasayfasından devam...