Gazetelerde Galatasaray Haberleri - Galatasaray Transfer Haberleri (21 Ağustos 2017)

FutbolArena - Galatasaray transfer haberleri FutbolArena’da her gün sizlerle. Bugünün Galatasaray Haberleri (21 Ağustos Pazartesi GS haberleri) Fanatik, Fotomaç, AMK gibi gazeteler başta olmak üzere diğer gazete haberlerindeki Galatasaray adına yaşanan son gelişmeler derlendi. Fanatik Gazetesi Galatasaray Haberleri,  Fotomaç Gazetesi Galatasaray Haberleri, AMK Gazetesi Galatasaray Haberleri, Milliyet Gazetesi Galatasaray Haberleri, Sabah GS Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. Bu aramaların hepsini bulabileceğiniz galerimizdeki haberler şu şekilde...

1 Bafetimbi Gomis için ırkçlı sözler!
Bafetimbi Gomis için ırkçlı sözler!


Sosyal medyada çektiği kısa videolarla meşhur olan Hakan Hepcan isimli fenomen, Galatasaray’lı Gomis’i kastederek ’maymun’ dedi. Hepcan için suç duyurusunda bulunuldu, dava açılıyor.

Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında oynanan karşılaşma sırasında sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan’ın attığı ırkçı tweet büyük tepki çekti.
2

GOMIS’E ’MAYMUN’ DEDİ!

Daha önce bir TV kanalında program yapan, çeşitli mekanlarda da DJ’lik yapan Hepcan, attığı tweette Galatasaraylı bir futbolcu Bafetimbi Gomis’e ’maymun’ dedi. Bu futbolcunun, Hepcan’ın tweetindeki ifadeler sonucunda Gomis olduğu anlaşıldı.

Hepcan gelen tepkiler üzerine tweetini silip özür dilese de tüm takım taraftarlarının destek verdiği ’IrkçıHakanHepcan’ hashtag’i TT sıralamasında birinci sıraya kadar yükseldi.
3

DAVA GELİYOR

Bu tweetin ardından Galatasaray hukukçuları da devreye girdi. Hem resmi hem de bireysel olarak Hepcan hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Galatasaray’lı Gomis de hakkında ırkçı ifadeler kullanan Hepcan hakkında dava açmaya hazırlanıyor.

Hepcan daha önce de alkollü araç kullanırken yakalanmış ve hakkında işlem yapılmıştı.

Fanatik
4 Asamoah 11’deki yerini kaybetti
Asamoah 11’deki yerini kaybetti
Ganalı sol bek, her geçen gün G.Saray’a yaklaşıyor.

Kwadwo Asamoah, Galatasaray’a her gün biraz daha yaklaşıyor... Ganalı futbolcu dün oynanan Cagliari maçında yedek kulübesinde beklerken Alex Sandro ilk 11’de sahaya çıktı. Sandro geçen sezon sol önde oynarken Asamoah bekte forma giyiyordu. Fakat Juventus’ta Allegri, 4-2-3-1’e döndü. Mandzukic’i de sol öne koyarak Asamoah’ı tamamen gözden çıkardı.
5
TUDOR’A SÖZ VERDİ

Asamoah’ın transferini zorlayan Galatasaray’ın içini rahatlatan nokta ise Igor Tudor. Asamoah, Tudor’un da temsilciliğini yapan, bağlı olduğu menajerlik şirketinin oyuncusu... Kısaca Tudor’un menajeri bu transferle bire bir ilgilenirken Hırvat teknik adam ile konuşan Asamoah’ın, "Juventus onay verirse geleceğim kulüp kesinlikle Galatasaray olacak" sözünü verdiği ortaya çıktı.

Fotomaç
6 Gomis ile Yasin Öztekin’in paylaşımları arasındaki fark taraftarı çıldırttı!
Gomis ile Yasin Öztekin’in paylaşımları arasındaki fark taraftarı çıldırttı!
Galatasaraylı futbolcular Bafetimbi Gomis ve Yasin Öztekin’in sosyal medya paylaşımlarındaki fark taraftarı çıldırttı!

Süper Lig’in ilk 2 haftasında 6 puan çıkaran tek takım olan Galatasaray, güzel günler geçiriyor. Önce Kayserispor sonra deplasmanda Osmanlıspor’u deviren Galatasaray’da Bafetimbi Gomis’in paylaşımları taraftarı mest ederken Yasin Öztekin’in paylaşımı ise tepkiye neden oldu.
7
2 haftada 3 gol atan Gomis sosyal medya hesabında 3. hafta oynanacak Sivasspor maçına hazırlandığını gösteren paylaşım yaptı. Diğer yandan ilk 11’deki yerini kaybeden Yasin Öztekin’in paylaşımı ise bir kısım taraftarın tepkisini çekti. Birçok taraftar Yasin’in paylaşımı nedeniyle futbolcuya tepki gösterirken bir kesim de "Tek fotoğrafla olay eleştirisi yapılamaz." yorumlarında bulundu.

Habertürk
8
’’Pastanın kreması olur’’
Osmanlıspor galibiyetiyle keyfi yerine gelen Başkan Özbek transferle ilgili sorulara samimi yanıtlar verdi. Asamoah sorusuna, "İnşallah gelir" diyen Özbek, Arda için, "Gelirse pastanın kreması olur" ifadesini kullandı.

Galatasaray’da yeni transferlere verilen yüksek ücretler yerini övgülere bıraktı. Sarı-kırmızılı kulüpte en keyifli kişi ise kuşkusuz eleştirilerin odağında yer alan Başkan Dursun Özbek... Olağanüstü Divan Kurulu toplantısında bir ara birlikte çalıştığı Levent Nazifoğlu’nun ağır ithamlarına maruz kalan ve "Birlik olmamız gereken bir dönemde bu yapılanlar doğru değil" diyerek serzenişte bulunan Özbek, Osmanlıspor karşısında alınan 3-1’lik galibiyetle yeniden moral buldu.
9

İlk haftada oynanan Kayseri karşılaşması için "Hayatımın en heyecanlı maçıydı" itirafında bulunan Başkan Dursun Özbek, Osmanlıspor maçından sonra ise iyice keyiflendi. Maç sonunda, "Transferler devam edecek mi?" sorusuna, "Çalışıyoruz" cevabını verdi. ’Asamoah geliyor mu?’ denilince "İnşallah" yanıtını veren Başkan, Arda Turan içinse, "O da gelirse pastanın kreması olur" esprisini patlattı. Sahada fırtınalar estiren Galatasaray’da şimdi gözler Arda ve Asamoah’tan gelecek haberlerde...

Fotomaç
10Sen neymişsin Fernando Reges
 Sen neymişsin Fernando Reges

Brezilyalı yıldız tam bir futbol profesörü. Zekası ve oyun kalitesiyle göz kamaştırdı.

Fernando, Kayseri ve Osmanlı maçındaki futbolcuyla keyiflendirdi. Osmanlı maçında 126 kez topla buluştu. 109 pasın 101’ini olumlu kullanarak yüzde 93’lük isabet oranı yakaladı. 6 defa 30 metrenin üzerinde pası arkadaşlarıyla buluşturdu.

Fotomaç
11 Sinan Gümüş’e Almanya’dan talip
Sinan Gümüş’e Almanya’dan talip

Sarı kırmızılı ekipten ayrılmak isteyen Sinan Gümüş’e Almanya’dan sürpriz bir talip çıktı...
Alman ekibi Hamburg, gol sevinci sırasında sakatlanan ve 7 ay kadar sahalardan uzak kalacak olan yıldız golcüsü Nicolai Müller’in yerini Sinan Gümüş’le doldurmayı planlıyor.
Hamburg’un Sinan için Galatasaray’a 6 milyon euro teklif yaptığı, sarı kırmızılı ekibin ise bu teklife henüz yanıt vermediği öğrenildi.

Daha önce de Portekiz ekibi Benfica’nın Sinan için 4.5 milyon euro teklif yaptığı iddiası ortaya atılmıştı.
12
AYRILIK İSTEĞİNİ CENK ERGÜN DOĞRULAMIŞTI

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Sinan Gümüş’ün takımdan ayrılmak istediği iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamada başarılı oyuncunun takımdan ayrılmak istediğini doğrulamış, "Sinan sevdiğimiz bir oyuncumuz. Kendisinin takımdan ayrılma talebi var. Kampın bitmesini bekledik, konuyu detaylı olarak masaya yatıracağız" şeklinde konuşmuştu.

Fotomaç
13 Joga bonito (Güzel oyun)
Joga bonito (Güzel oyun)

Gomis’i, Belhanda’sı, Ndiaye’si sahada coşuyor... Yönetimi locada, taraftarı tribünde, hocası kulübede mest oluyor.

Cimbom hazırlık maçlarında ümit vermemişti ardından Wesley Sneijder krizi ve Östersunds faciası sonrası hem yönetim hem de teknik direktör İgor Tudor büyük eleştiriler almıştı. Ancak transferlerin gelmesinden sonra sarı-kırmızılılar çehre değiştirdi. Maicon, Mariano, Ndiaye, Fernando, Belhanda ve Gomis’in takıma oturmasıyla Aslan da inanılmaz değişim yaşandı. Evinde Kayseri’yi 4’leyen Galatasaray, önceki gün de Osmanlıspor’u deplasmanda 3 golle geçmeyi bildi.
14
8 YIL SONRA 7 GOL ATTILAR

Igor Tudor’un önderliğinde kısa sürede seviye atlayan Galatasaray taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı. Geçen sezon 1 şut atmak için 90 pas yapan Galatasaray, yeni sistemde artık ’dikine’ oynuyor. Bu da hemen tabelaya yansıdı. Son olarak 2009-10 sezonunda Frank Rijkaard yönetiminde 2 haftada 8 gol atan Cimbom bu müthiş başarıyı Tudor döneminde tekrarladı. Bu yenilenmiş Galatasaray’ı izleyenler meşhur ’Joga Bonito’ (Güzel oyun) demekten kendilerini alamıyorlar. Daha bu takıma Feghouli de katılacak. Asamoah transferinin de eli kulağında.
15

DURAN TOP DERDİ SÜRÜYOR

Aslan’da işler birçok kategoride iyiye giderken duran top sıkıntısı aynen devam ediyor. Bu sezon yenilen 2 gol de duran toptan geldi. İgor Tudor bu sorunu kısa sürede çözmek için çareler arıyor.

Fotomaç
16 Spinazzola’dan Galatasaray’a iyi haber
Spinazzola’dan Galatasaray’a iyi haber


İtalya Ligi ilk hafta mücadelesinde Roma ile karşılaşan Atalanta, geçtiğimiz sezon Juventus’tan 2 yıllığına kiraladığı ancak bu sezon Juventus’un yeniden kadrosuna katmak istediği Leonardo Spinazzola’yı maç kadrosuna almadı.

Son şampiyon Juventus, eğer sol bek oyuncusu Spinazzola’yı yeniden kadrosuna katarsa, Galatasaray’ın uzun bir süredir ilgilendiği Kwadwo Asamoah ile yollarını ayırma kararı alacak. Galatasaray, Asamoah ile anlaşmaya vardı ancak Juventus, Leonardo Spinazzola’yı transfer etmeden tecrübeli oyuncuyu bırakmak istemiyor.

Atalanta Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini’nin aldığı bu karar ise, Spinazzola’nın Juventus’a transfer olduğu şeklinde yorumlanıyor.

DHA
17 Yasin Öztekin ayrılıyor mu? Açıkladı...
Yasin Öztekin ayrılıyor mu? Açıkladı...

Yasin Öztekin, kendisi hakkında çıkan transfer haberlerine sert çıktı, "Galatasaray’dan ayrılmıyorum. Bir yıl daha sözleşmem var. Bu sene buradayım" yorumunu yaptı.

Bu sezon büyük bir forma yarışı içerisine girecek olan Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin, buna rağmen pes etmiyor ve transferi aklından bile geçirmiyor.

18

Yeni transferlerle muhteşem bir başlangıç yaptıklarını ve iyi oynayarak kazandıklarını dile getiren tecrübeli futbolcu, "6 puanımız var. Bundan sonra da daha iyi çalışıp üzerine koyarak her zamanki gibi şampiyon olmak istiyoruz. Geçen sene de kaliteli oyuncularımız vardı ama takım olarak hareket edemedik. Bu yıl herkes takım için mücadele ediyor. Bunu da zaten sahada görüyoruz. Hep beraber iyi çalışıp şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu. Transfer haberleri çıktığını ancak bunların hiçbirinin kendi ağzından olmadığını dile getiren Yasin sözlerini şöyle sürdürdü:

"Benim ağzımdan çıkmayan haberde doğru değildir. Galatasaray’da 4.sezonum... Ve bu forma ile 5 tane kupa kazandım. Bundan sonra da kupalar kazanmak istiyorum. Hiçbir yere gitmiyorum, Galatasaray’dan ayrılmıyorum. Bir yıl daha sözleşmem var. Bu sene şampiyon yapıp takımı ondan sonrasına bakacağız."

Skorer
19 Hamburg’dan Sinan Gümüş’e 6 milyon Euro
Hamburg’dan Sinan Gümüş’e 6 milyon Euro

Alman ekibi Hamburg’un, Galatasaray’dan Sinan Gümüş’ü 6 milyon Euro’ya transfer edeceği öne sürüldü.

Süper Lig’de yeni sezona gümbür gümbür başlayan Galatasaray’da geleceği merak konusu olan Sinan Gümüş için flaş bir iddia ortaya atıldı.
20
Sarı-Kırmızılı takımdan ayrılmak istediğini yönetime ileten 23 yaşındaki futbolcunun Hamburg’a transfer olacağı ileri sürüldü.

Alman basınından Sky Sport’ta yer alan habere göre, Augsburg ile oynadıkları Bundesliga maçında çapraz bağları kopan ve yaklaşık 7 ay sahalardan uzak kalması beklenen Nicolai Müller’in boşluğunu Sinan ile doldurmayı planlayan Lacivert-Beyazlı kulüp, 6 milyon Euro’yu gözden çıkardı.
21

Schalke de devrede

Portekiz devi Benfica’nın da uzun süredir ilgilendiği Sarı-Kırmızılı oyuncu için Schalke 04’ün de nabız yokladığı vurgulandı.

2014 yılında Stuttgart’tan bedelsiz olarak Cim Bom’a katılan Sinan Gümüş, Galatasaray formasıyla 60 resmi karşılaşmada boy gösterdi ve 19 gol-8 asistlik performans sergiledi.,

Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...