Gazetelerde Galatasaray Haberleri - Galatasaray Transfer Haberleri (15 Eylül 2017)

FutbolArena - Galatasaray transfer haberleri FutbolArena’da her gün sizlerle. Bugünün Galatasaray Haberleri (15 Eylül Cuma GS haberleri) Fanatik, Fotomaç, AMK gibi gazeteler başta olmak üzere diğer gazete haberlerindeki Galatasaray adına yaşanan son gelişmeler derlendi. Fanatik Gazetesi Galatasaray Haberleri,  Fotomaç Gazetesi Galatasaray Haberleri, AMK Gazetesi Galatasaray Haberleri, Milliyet Gazetesi Galatasaray Haberleri, Sabah GS Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. Bu aramaların hepsini bulabileceğiniz galerimizdeki haberler şu şekilde...

1 Galatasaray, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü
Galatasaray, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 5. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Igor Tudor yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Sarı-kırmızılılar, ardından yediye üç iki grup hâlinde dar alanda pas ve top kapma çalışmaları yaptı.

Antrenmanın devam eden bölümünde savunma ve hücum organizasyonları üzerinde duruldu. Son bölümdeki orta ve sonuçlandırma çalışmalarının ardından şut çalışmasıyla antrenman tamamlandı. Martin Linnes, tedavisinin ardından düz koşuları başladı.
2 Galatasaray para basacak
Galatasaray para basacak

Yepyeni bir kadro kuran sarı-kırmızılı yönetim, sezon sonunda başarıya ulaşıp 500 milyon TL’yi kasasına koymayı planlıyor

Galatasaray’ın 4 haftada 10 puan toplaması yönetimin hesaplarını da yenilemesini sağladı. Şampiyonluğa ulaşmak ve Şampiyonlar Ligi’ne gitmeyi planlayan Başkan Dursun Özbek’in gözü sezon sonunda gelmesi muhtemel 500 milyon TL’de...
3
İşte yönetimi heyecanlandıran o rakamlar:

* Bu sezon şampiyonluk gelirse TFF’den alınacak rakam 90-95 milyon TL civarında yükselecek.
* Takımın iyi futbol oynaması taraftarın tribüne gelmesiyle her maça ortalama 35 bin civarında taraftar bekleniyor. Geçen sezon 100 milyon TL’nin altında kalan stat gelirinin bu sezon 150 milyon TL’yi geçmesi bekleniyor.
* İsim hakkı, sponsorluk ve lisanslı ürün satışında geçen sezonun 10-15 milyon TL geliştirilmesi ve 150 milyon TL’yi geçmesi hesaplanıyor. * Oyuncu satışından şimdiye dek 65 milyon TL civarında gelir elde eden kulüp devre arasında yapacağı operasyonla da en az 15 milyon TL’lik bir ek gelir elde etmek istiyor.
4
* Yönetimi en fazla heyecanlandıran gelir kalemlerinden birisi de yayın gelirleri. Yeni sistem ve yeni ihaleye göre dağıtılacak prime göre Süper Lig’de şampiyon olacak takım 170 milyon TL’ye kadar bir gelir elde edecek.
* UEFA Şampiyonlar Ligi’ne kalınması halinde kasaya konulacak rakam ise 200 milyon TL’nin üzerinde...

Fotomaç
5 Kasımpaşa maçı kapalı gişe
Kasımpaşa maçı kapalı gişe

Sarı-kırmızılılar yarınki zorlu karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken şu ana kadar 50 bin biletin satıldığı bildirildi

Galatasaray, Antalyaspor ile deplasmanda berabere kalarak ligde 4’te 4 yapma fırsatını teperken bu sarı-kırmızılı taraftarların keyfini kaçırmadı. Cimbom yarın Türk Telekom Stadı’nda Kasımpaşa’yı konuk edecek ve biletler satışa sunulur adeta kapışıldı. Biletler 50 ile 350 lira arasında fiyatlarla satılırken dün itibarıyla kombinelerle birlikte 50 bin rakamına ulaşıldığı bildirildi. Bugün biletlerin tamamen bitmesi ve 20.00’de başlayacak mücadelenin kapalı gişe oynanması bekleniyor.
6
EN SON FENERBAHÇE MAÇI

Galatasaray en son 6 Nisan 2014’te kapalı gişe oynamıştı. Ligin ikinci sırasındaki Galatasaray lider Fenerbahçe’yi Türk Telekom Stadı’nda konuk ettiği ve 1-0 kazandığı maçta 52 bin 650 kişi stattaydı. O günden sonra sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig maçlarında bir daha Türk Telekom Stadı’nı hiç dolduramadı. Hafta sonunda oynanacak Kasımpaşa maçı ile 3.5 sene sonra stadı doldurmaya hazırlanan taraftarlar, maçı karnaval alına çevirip yeni bir rekora imza atmayı planlıyor.
7
GÖZLER KAPTAN SELÇUK İNAN’DA OLACAK?

Kasımpaşa maçında tribünlerde büyük bir coşku ve karnaval havası oluşması beklenirken diğer taraftan ultrAslan taraftar gurubunun, Selçuk İnan’a karşı nasıl bir tavır takınacağı merak konusu... UltrAslan, Antalya karşılaşması sonrasında Selçuk İnan için çok sert bir bildiri yayınlamış; üstü kapalı şekilde takımdan ayrılması gerektiğine ima etmişti.

Fotomaç
8
Maicon için pasta kesildi!

Öte yandan, antrenman öncesi, bugün 29 yaşına Maicon Roque’un doğum günü, pasta kesilerek kutlandı.

Galatasaray, Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarını yarın akşam saat 18.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayarak maç için kampa girecek.

AA
9 Feghouli’ye Sneijder tarifesi
Feghouli’ye Sneijder tarifesi

Geçen sezon fazla kiloları olan Hollandalı’ya forma vermeyen Igor Tudor, Cezayirli yıldıza da, "4 kilo fazlanı ver, 11’de başla" mesajını iletti. West Ham United’dan sakat gelen ve özel beslenme programıyla kilo veren Galatasaray’ın yeni sağ açığı, Kasımpaşa maçına da yedek kulübesinde başlayacak

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor Antalya’da 87. dakikada oyuna aldığı Sofiane Feghouli’nin kilo vermesini ve fizik olarak yüzde 100 hazır hale gelmesini istiyor. Cezayirli yıldız, Kasımpaşa maçında da yedek kulübesinde oturacak.
10

West Ham’dan sakat gelen Feghouli milli arada takımla çalışmalara başladı ve Antalya’da ise bitime 3 dakika kala oyuna girdi.

Igor Tudor, Kasımpaşa maçında da Cezayirli sağ açığı yedek soyunduracak. Kulübede oturacak Feghouli geçen haftaya göre daha fazla süre alacak. Geçen sezon takımın yıldızı Sneijder’i fazla kiloları yüzünden ilk 11’e almayan Tudor, Feghouli’ye de ayrıcalık tanımıyor. 4 kilo fazlası ile Galatasaray’a gelen yıldız oyuncuya özel beslenme programı hazırlanmıştı.

Fotomaç
11 Tudor’un iki korkusu
Tudor’un iki korkusu

Şimdiye kadar güç olarak düşük seviyedeki takımlarla karşılaşan Galatasaray, Kasımpaşa ile test maçına çıkıyor.

Transferi en iyi değerlendiren ekip olan Kasımpaşa’nın iki yıldızı Trezeguet ve Neumayr ise Tudor’un kabuslarına giriyor. Mısırlı kanat oyuncusu karşısında Linnes mi, yoksa Latovlevici’yi mi oynatacağına karar veremeyen İgor Tudor’un sürekli üzerinde durduğu konu ise ceza sahası ve etrafında rakibe serbest atış şansı verilmemesi...
12
SAVUNMAYA AYAR

Takımının hücum performansı memnun etse de İgor Tudor’un yüzü savunmada geçmiş yıllardan gelen sorunların devam etmesi yüzünden gülmüyor. Geride kalan maçlarda yenilen üç golün de duran toplardan gelmesine çare arayan Hırvat çalıştırıcı, stoperde Maicon ve Jason Denayer’e dönmenin planlarını yapıyor.

Fotomaç
13 Mutlu son
Mutlu son


15 Haziran’daki ihalede ikinci yüksek teklifi veren Yılmaz İnşaat Taahhüt ve Ticaret AŞ arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ’952 milyon lira’ taahhütte bulundu

Galatasaray Spor Kulübü’nün Riva’daki 1 milyon 76 bin 20 metrekarelik arsası için gerçekleştirilen ihalenin kazananı, Yılmaz İnşaat Taahhüt ve Ticaret AŞ oldu. 15 Haziran’daki ihalede en yüksek teklifi veren Fema İnşaat&KLV İnşaat İş Orkatlığı belirlenen sürede sözleşmeyi imzalamamıştı. Bunun üzerine arsanın en uygun ikinci teklifi sunan Yılmaz İnşaat’a ihale edilmesine karar verilmişti.
14

3.8 MİLYAR HASILAT HEDEFİ

Emlak Konut GYO, Yılmaz İnşaat ile sözleşmenin imzalandığını açıkladı. İmza töreninde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de yer aldı. Yılmaz İnşaat Taahhüt ve Ticaret AŞ, arsa satışı karşılığında satış toplam geliri olarak 3 milyar 808 milyon lira, arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı olarak yüzde 25 ve arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak 952 milyon lira taahhüt etti.
15
PRESTİJLİ BİR PROJE İNŞA EDECEĞİZ

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz şöyle konuştu: "İstanbul’un en değerli arazilerinden birine prestijli bir proje inşa etmek için bugün imzamızı attık. Emlak Konut güvencesiyle gerçekleştireceğimiz bu projede Emlak Konut ve ülke sporumuzun önemli camialarından Galatasaray Spor Kulübü ile iş yapmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz."
16
BÜYÜK FAYDA SAĞLAYACAK

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Emlak Konut’un ihaleyi başarıyla gerçekleştirdiğini belirterek, "İhalenin kazananı Yılmaz İnşaat ile proje için imzaları attık. Bu proje Galatasaray Spor Kulübü’ne büyük fayda sağlayacak. Hem ülkemize hem böyle büyük bir taahhüt altına giren Yılmaz İnşaat’a ve Emlak Konut’a hayırlı olmasını diliyorum. Allah utandırmasın" dedi.
17

ÖZEL ORMAN ALANI VAR

Toplam 869 bin 522 metrekare konut alanına sahip olan Riva arazisinde ayrıca 206 bin 497 metrekarelik bir de özel orman alanı bulunuyor. Özel orman, sebze ve meyve bahçeleri, ticari ve hobi amaçlı tarım alanları, hayvancılık tesisleri gibi köy ve doğa yaşantısının modern yaşantı ile harmanlandığı birçok farklı konsept bu projede hayat bulacak.

Fotomaç
18G.Saray, Kasımpaşa’yı konuk ediyor
 G.Saray, Kasımpaşa’yı konuk ediyor

Galatasaray, Süper Lig’in 5. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Igor Tudor yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Ardından oyuncular yediye üç iki grup halinde dar alanda pas ve top kapma çalışmaları yaptı. Antrenmanın devam eden bölümünde savunma ve hücum organizasyonları üzerinde duruldu. Son bölümdeki orta ve sonuçlandırma çalışmalarının ardından şut çalışmasıyla antrenman tamamlandı.
19
Öte yandan Martin Linnes, tedavisinin ardından düz koşuları başladı. Ayrıca antrenman öncesi, bugün 29 yaşına Maicon Roque’un doğum günü pasta kesilerek kutlandı.

Galatasaray, Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarını yarın akşam saat 18.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayarak maç için kampa girecek.

Fotomaç
20 Makine gibiyiz
Makine gibiyiz

Divan Kurulu Toplantısı’ndan mutlu ayrılan Başkan Dursun Özbek gece de Sultani Balo’da Galatasaraylıların ilgisi ile karşılaştı. Konu yine futbol takımıydı. Başkan Özbek, Divan Kurulu’nda "vermediği" şampiyonluk sözünü baloda verdi ve "Türkiye’nin en iyi kadrosu bizde. Makine gibi takım kurduk. Şampiyon olacağımıza gönülden inanıyorum. Bize destek verin. Gelecek sezon bu zamanlarda Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız" dedi.

Fotomaç
21 Feghouli’ye ’kilo ver’ uyarısı geldi
Feghouli’ye ’kilo ver’ uyarısı geldi

West Ham United’dan transfer edilen Sofiane Feghouli’nin sakatlığı geçti ancak şimdi de fazla kiloları ile başı dertte... Tudor’un Cezayirli yıldızdan en az 2-3 kilo daha vermesini istediği gelen haberler arasında. Hırvat hocanın, Antalya’da son dakikalarda oyuna aldığı Feghouli’ye Kasımpaşa önünde en az yarım saat şans tanıması bekleniyor.

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...