Gazetelerde Galatasaray Haberleri - Galatasaray Transfer Haberleri (14 Ekim 2017)

FutbolArena - Galatasaray transfer haberleri FutbolArena’da her gün sizlerle. Bugünün Galatasaray Haberleri (14 Ekim Cumartesi GS haberleri) Fanatik, Fotomaç, AMK gibi gazeteler başta olmak üzere diğer gazete haberlerindeki Galatasaray adına yaşanan son gelişmeler derlendi. Fanatik Gazetesi Galatasaray Haberleri,  Fotomaç Gazetesi Galatasaray Haberleri, AMK Gazetesi Galatasaray Haberleri, Milliyet Gazetesi Galatasaray Haberleri, Sabah GS Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. Bu aramaların hepsini bulabileceğiniz galerimizdeki haberler şu şekilde...

1 Galatasaray kafilesi Konya’da
Galatasaray kafilesi Konya’da


Süper Lig’in 8. haftasında yarın Atiker Konyaspor ile karşılaşacak Galatasaray kafilesi, Konya’ya geldi.

Özel uçakla Konya Havalimanı’na gelen sarı-kırmızılı kafileyi, bir grup taraftar karşıladı.
Teknik direktör Igor Tudor ve futbolculara sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, teknik heyet ve oyuncularla hatıra fotoğraf çektirdi.
2
Havaalanı çıkışında otobüsün önünü kesen taraftarlar, meşale yakıp, tezahürat yaptı. Taraftarlar kaleci Fernando Muslera’dan da "üçlü" diye tabir edilen tezahüratı yaptırmasını istedi. Kaleci Muslera, otobüsün içinden taraftarlara üçlü çektirdi.
Galatasaray kafilesi, daha sonra otobüsle konaklayacağı otele gitti.

Fotomaç
3 Galatasaray çok Mutlu!
Galatasaray çok Mutlu!

G.Saray, Altınordu’nun 17 yaşındaki genç yıldızı Mutlu Aksu Doğan’ı transfer etti. Bu transfer için Altınordu Kulübü’ne bir bedel ödenmezken, başka bir takıma satılması halinde bonservisin yarısını İzmir ekibi alacak. Mevkisi 10 numara olan Mutlu, G.Saray U21 takımında forma giyecek; A takımla da idmanlara çıkacak.

Fotomaç
4 Hindistan pazarında!
Hindistan pazarında!

HİNDİSTAN basını, G.Saray’ın FIFA U17 Dünya Kupası’nda forma giyen Hintli oyuncular Moirangthem ve Thatal’la ilgilendiğini yazdı. Sarı-kırmızılı scoutların, Moirangthem’i Gana maçında izledikleri ve performansından etkilendikleri belirtildi. G.Saray’ın Gana’dan da bazı genç oyuncuları takip ettiği kaydedildi.

Fotomaç
5 Muslera’ya jet-lag önlemi
Muslera’ya jet-lag önlemi

Güney Amerika’dan dönen Fernando Muslera’ya jetlag sıkıntısı yaşamaması için özel uyku ve dinlenme programı uygulandı. Futbol takımı doktoru Yener İnce, "Elimizden geldiğince onu maça hazırlamaya çalıştık. Yine de büyük fedakarlıklarla oynamış olacak" dedi. İnci, Tolga hariç takımda eksik olmadığını ifade etti.

Fotomaç
6 Pilav tutkunu Fernando: Şampiyonluğa odaklandık
Pilav tutkunu Fernando: Şampiyonluğa odaklandık

GS TV’de ’Semtin Galatasaraylısı’ programına konuk olan Fernando, Florya’da tam bir aile havası olduğunu, şampiyonluğa odaklandıklarını söyledi: "Tek bir hedefe odaklanmış durumdayız; o da şampiyonluk. Bu yolda ilerliyoruz. Başkanımızın sezon başında düzenlediği tekne turu ile hep beraber öğle yemeği yedik. Bu organizasyonlar takım ruhunu daha ileri seviyeye taşıyor. Türk mutfağı inanılmaz. Pirinç pilavını çok seviyorum. İstanbul’u ailece çok sevdik. Burası mükemmel bir şehir. Gezecek çok yer var."

Fotomaç
7 Sami Yen’e ziyaret
Sami Yen’e ziyaret

GALATASARAY Başkanı Dursun Özbek kulübün 112. yıl kuruluş etkinlikleri kapsamında kurucu başkan Ali Sami Yen’in kabrini ziyaret etti. Özbek "Görevimiz kulübü en iyi şekilde temsil etmek, daha yukarılara taşımaktır" dedi. Özbek, Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba’nın da kabrine gitti.

Fotomaç
8 Tribünler G.Saraylıların
Tribünler G.Saraylıların

Atiker Konyaspor’un cezası nedeniyle ev sahibi ekibin taraftarı bu akşam stada alınmayacak. Sarı-kırmızılı taraftarlar ise mücadeleyi kendilerine ayrılan yerden izleyebilecekler. İlk 7 haftada seyirci rekorunu elinde bulunduran Cimbom’da taraftarlar misafir tribün biletlerinin tamamını satın aldı.

Fotomaç
9 Aslan ava çıktı
Aslan ava çıktı

Süper Lig’de 7 maçta 19 puanla zirvede yer alan Tudor’un öğrencileri müthiş seriyi sürdürmek istiyor. Hedef, kazanıp haftaya oynanacak F.Bahçe derbisine moralli ve avantajlı çıkmak

SÜPER Lig’in namağlup lideri Galatasaray, bugün Atiker Konyaspor’a konuk olacak... Geride kalan 7 haftada 6 galibiyet ve 1 beraberlikle 19 puan toplayan sarı-kırmızılılar, haftaya oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesi yoluna kayıpsız devam etmeyi hedefliyor. Galatasaray, ligde geçen sezondan bu yana çıktığı son 11 mücadelede mağlubiyet yaşamadı (10 galibiyet, 1 beraberlik)... Aslan’da Tolga Ciğerci dışında eksik bulunmuyor. Ev sahibi Konyaspor’da Ferhat Öztorun sarı kart cezalısı. Abdou Traore ve Amir Hadziahmetovic ise sakat.
10

SERDAR AZİZ CEZA SINIRINDA

CİMBOM’DA 3 sarı kartı bulunan Serdar Aziz bu akşam da oynayıp sarı kart görürse Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşecek. Teknik direktör Tudor’un tecrübeli oyuncuyu bu nedenle dinlendirebileceği belirtiliyor. Bu takdirde stoperde Maicon’a Jason Denayer eşlik edecek. Sol bekte ise milli maçlar nedeniyle yorgun olan Martin Linnes’in yerine Latovlevici formaya daha yakın.
11

KAZANAN TAKIMLA DEVAM

HIRVAT çalıştırıcı onun dışında ilk 11’de değişiklik planlamıyor. Kalede Muslera, savunmada Mariano, Maicon olacak. Orta sahada Ndiaye ve Fernando ön liberodalar. Rodrigues, Feghouli, Belhanda üçlüsü ise hücum hattını oluşturacak. Forvette Gomis yer alacak.
12

14 yıldır yenilmiyor

İKİ takım arasında ligde yapılan 32 maçın 25’ini Galatasaray kazandı. Sadece 2 kez gülebilen Konyaspor tam 14 yıldır (21 maç) galip gelemiyor. Son 10 maçın 8’ini kazanan Cimbom, geçen sezon deplasmanda 1-0, Seyrantepe’de ise 2-1’lik skorlarla üç puanı almıştı.

Fotomaç
13 Sıraya girdiler
Sıraya girdiler

Gomis, Belhanda, Feghouli, Ndiaye, Maicon ve Fernando’nun G.Saray’daki yüksek performansı menajerleri harekete geçirdi.

Cimbom’un sezon başında yeni transferler için ödediği 40 milyon euro bonservis bedeli çok tartışılmıştı. Ancak alınan oyuncular sergiledikleri performansla kısa sürede kalitelerini kanıtlarken, menajerler de kapıyı aşındırmaya başladı. İşte futbolcular ve peşlerindeki takımlar...
14
Gomis: 7 maçta 7 gol atan Fransız forvet, Çin kulüplerinin gözdesi.
Younes Belhanda: Fransa’dan teklifler var.
N’Diaye: Newcastle ve West Ham’ın takibinde.
Maicon: Premier Lig için çalışan scoutlar tarafından izleniyor.
Fernando: Flamengo ve Sao Paulo teklif yapmaya hazırlanıyorlar.
Sofiane Feghouli: Rennes istiyor. 27 yaşındaki Feghouli son iki maçta attığı 2 golle klasını gösterdi.
Mariano: Onun da Brezilya’dan teklifler aldığı belirtiliyor.

Fotomaç
15
Yolun başındayız

31 yaşındaki sağ bek sadece 7 maç oynadıklarını belirtti. Mariano "Şimdiden şampiyonluk havası oluşturmak bizim için tehlikeli olur" dedi.

Galatasaray’ın sezon başında Sevilla’dan renklerine bağladığı Mariano kısa sürede harika performans sergiledi. Teknik direktör İgor Tudor’un vazgeçilmezlerinden olan Brezilyalı sağ bek şampiyonluk için konuşmayı erken bulduğunu söyledi. Mariano "Daha yolun çok başındayız. Şimdiden böyle bir hava oluşturmanın tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Sadece 7 maç oynadık. Doğru başladık ve doğru yoldayız. Antrenmanlarda çok çalışıyoruz, maçlarda da en iyisini yapmak için uğraşıyoruz. Kesinlikle ayaklarımızın yere basması gerekiyor." dedi. Ligde önemli rakipleri bulunduğunu kaydeden Mariano "Buraya gelme amacım G.Saray formasını en işi şekilde terletip, takımı en iyi yerlere taşıyabilmek ve şampiyonluk yaşayabilmekti. Rakiplere bakmadan kendi işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
16
’KARAKTERLİ OYUNCULAR VAR’

Mariano şöyle konuştu: "Normalde yeni kurulan takımlarda uyum süreci belli bir zaman alır ama biz ilk haftadan itibaren en iyisini yapmaya başladık. Burada en önemli şey oyuncuların karakterleri ve tek bir hedefe odaklanmak. Hepimizin hedefi kazanmak. İyi bir takım olduk. İyi bir ekip ruhu var. Şampiyonluk için uğraşacağız."
17
TUDOR İYİ GİDİYOR

"Ligde lideriz. Demek ki teknik direktörümüz İgor Tudor doğru yolda, iyi gidiyor. Antrenmanların şiddetleri bazen bizi zorluyor ama şampiyon olmak, iyi şeyler yapmak istiyorsanız bu baskıyı göğüslemeniz gerek. Ben ve ailem Türkiye’de olmaktan dolayı mutluyuz. Harika bir ülkede yaşıyoruz."
18
DERBİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

"Şu an aklımızda sadece Konyaspor maçı var. Fenerbahçe derbisinin camia için önemini biliyoruz. Ancak biz teknik heyet ve futbolcular olarak Konya maçını geçtikten sonra derbiyi düşüneceğiz. Güzel bir derbi olacak. En iyi şekilde oynayıp, istediğimiz skorla maçı tamamlayacağımıza inanıyorum. Hedefimiz camiaya bu büyük sevinci yaşatmak."
19
RAKİPLER ZAYIF DEĞİL
"Zirvede bulunmamızın sebebi zayıf rakiplerle oynamak değil. Saygı duyulan rakiplere karşı mücadele verdik. Bazı maçlarda sıkıntı yaşadık. Zorlu maçların ardından güzel galibiyetler aldık. Şimdi de takım olarak önümüzdeki 7 maçı bekliyoruz. Ben maçlara en iyi şekilde hazırlanıyorum. Bireysel olarak performansım daha da artacak."

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...