Galatasaray 4. olursa yandı!
FutbolArena - Spor Toto Süper Lig’de 3. sırayı Fenerbahçe’ye kaptıran Galatasaray’ı sezon sonu büyük bir tehlike bekliyor.
1 Galatasaray 4. olursa yandı!

Spor Toto Süper Lig’de aldığı kötü sonuçlar nedeni ile Dursun Özbek ve futbolcular taraftarlar tarafından eleştiriliyor.
2

Lig 3. sırayıda Fenerbahçe’ye kaptıran Galatasaray’ı sezon sonunda büyük bir tehlike bekliyor.
3

3. sırayı Fenerbahçe’ye kaptıran Galatasaray ligi 4. sırada bitirirse, Avrupa’daki ön elemeler nedeniyle yeni sezonu 2 hafta erken açmak zorunda kalacak. Ancak Fener kupayı alırsa işler değişebilir. Fanatik Gazetesi’nde yer alan habere göre, zirve hesapları yaparken üçüncü sırayı Fenerbahçe’ye kaptıran Galatasaray, önemli bir avantajı kaybetmek üzere...
4

Süper Lig’i 3. bitiren takım, Avrupa Ligi ön elemesine 3. turdan katılacak. 4. olan takım ise elemelere 2. turdan başlayacak. Aradaki süre ise tam 2 hafta. Yani lig mevcut puan tablosundaki gibi biterse, Galatasaray ilk eleme turunu 13 Temmuz’da, rövanşını da 20 Temmuz’da oynayacak.
5

Tek ihtimal var: Kupa!
3. sıradaki Fenerbahçe’nin eleme aşaması ise 27 Temmuz ve 3 Ağustos’ta olacak. Bu sezon ligin haziran ayında biteceği düşünüldüğünde, Avrupa Ligi’ne 2. eleme turundan katılma ihtimali bulunan Sarı-Kırmızılılar’ın tatil yapıp dinlenmek için pek vaktinin kalmayacağı görülüyor.
3. sıradaki Fenerbahçe’nin eleme aşaması ise 27 Temmuz ve 3 Ağustos’ta olacak. Bu sezon ligin haziran ayında biteceği düşünüldüğünde, Avrupa Ligi’ne 2. eleme turundan katılma ihtimali bulunan Sarı-Kırmızılılar’ın tatil yapıp dinlenmek için pek vaktinin kalmayacağı görülüyor.
6

Buna karşın Türkiye Kupası’nda yoluna devam eden ve yarı finalde Başakşehir’le eşleşen Fenerbahçe, bu sezon kupayı müzesine götürür ve ligi de 3. bitirirse, 4. sırada yer alan takım Avrupa Ligi’ne 3. eleme turundan başlayacak.
7

Bu da yine mevcut durumda Galatasaray’ın 2 hafta kazanmasını sağlayabilir.
8 Galatasaray futbolcularından Tudor itirafı
