Galatasaray'da Igor Tudor'un transferdeki 1 numaralı hedefi

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk şansı çok azalan Galatasaray’da gelecek sezonun kadrosu için çalışmalar başladı. Teknik direktör Igor Tudor’un yeni sistemi olan 3-4-3 için uygun oyuncular aradığı ifade ediliyor. Galatasaray yönetiminin UEFA kriterleri gereği transferde çok fazla para harcayamayacağı da belirtiliyor. Galatasaray’da Igor Tudor hangi oyuncuları transfer etmek istiyor? Sarı kırmızılı takımda teknik direktör Igor Tudor’un transferde önceliği savunmaya vereceği öğrenildi. Hırvat çalıştırıcının Ahmet Çalık, Semih Kaya, Serdar Aziz, Aurelien Chedjou ve Hakan Balta’dan oluşan stoper hattını beğenmediği ve yeni sistemine uygun savunmacılar istediği ifade ediliyor. Bu doğrultuda çalışmalarını yapan Igor Tudor’un yönetime transfer raporunu sunduğu belirtiliyor.

1
Teknik direktör Igor Tudor’un raporu doğrultusunda hareket edecek olan yönetim buna göre yol haritasını belirleyecek.
2
Igor Tudor’un öncelikli olarak kendi sistemine uygun stoper transferi istediği kaydediliyor.
3
Fanatik’te yer alan habere göre; Teknik direktör Igor Tudor özellikle savunma hattında ciddi bir revizyona hazırlanıyor. Chedjou, Hakan Balta, Cavanda, Sabri ve Linnes’in üstünü çizen Hırvat çalıştırıcı, sağlam defans hattı oluşturmak istiyor.
4 Galatasaray, Domagoj Vida’yı transfer edecek mi?
Galatasaray, Domagoj Vida’yı transfer edecek mi?
Tudor’un transferdeki 1 numaralı hedefi ise Domagoj Vida.
5
Vatandaşı olan 27 yaşındaki oyuncuyu çok beğenen ve mutlaka takımında görmek isteyen Tudor, bu konuda yönetimin her türlü fedakârlığı yapmasını bekliyor.
6
Dinamo Kiev ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Vida konusunda yaşanan son gelişmeler Aslan’ın elini güçlendirdi.
7
Vida’nın talipleri arasında bulunan Premier Lig kulübü Everton, İspanya’da Las Palmas forması giyen Lemos’un transferinde büyük mesafe kat etti.
8
Ada basını, Everton’un yaklaşık 25 milyon Pound’a (122 milyon TL) uruguaylı defans oyuncusunu alacağını yazdı. Cim Bom, Vida konusunda elini çabuk tutmak ve sezon bitmeden bu transferde mesafe kat etmek amacında.

Futbolarena anasayfasından devam...