Galatasaray'da Mustafa Cengiz, Fatih Terim'le devam edecek mi?

FutbolArena - Galatasaray’da Mustafa Cengiz’in Dursun Özbek’le girdiği başkanlık yarışını kazanmasının ardından gözler Fatih Terim’e çevrildi.

1
Dursun Özbek tarafından teknik direktörlüğe getirilen Terim’in bu görevde kalıp kalmayacağı merak konusu oldu. Bunun yanıtını ise yeni başkan Mustafa Cengiz verdi. İşte o sözler...
2
Futbol takımıyla ilgili yöneltilen transfer sorularını yanıtlayan Galatasaray yeni başkanı Mustafa Cengiz, "Fatih Terim hocamızın talepleri bizim için çok önemli." cevabını vererek Terim’le yola devam edileceğini söyledi. Fatih Terim’in de ’ayrılığa’ dair hiçbir düşüncesi yok.
3
Cengiz seçim öncesi yaptığı açıklamada da, "Ben sevgili Fatih Terim gelmeden önce açıkça ilan ettim. İsimler içerisinde rüçhan hakkı olarak, Galatasaray Divan Üyesi sevgili Fatih Terim ile önce görüşürüm dedim.
4
Galatasaray’ın mali ve idari, sevgili Terim’in de koşulları, Galatasaray camiasıyla da o üzüntüyü, kırgınlığı giderecek bir şekilde bir araya gelirim ve ısrar ederim dedim. Ben bunu dediğim de sevgili Dursun Özbek ve yönetiminin aklında Fatih Terim yoktu. Bunu kesin biliyorum. Benim aklımda vardı hem de 1’inci sırada vardı. Taraftar da yüzde 90-95 seviyesinde Fatih Terim’i istiyordu." ifadelerini kullanmıştı.
5
Takımın eksikleri olması durumunda, olanaklar ölçüsünde tamamlamak için çalışacaklarını anlatan Mustafa Cengiz, "Sağlıklı bir dinamizm, ruh ortaya koyacağız. Galatasaray yeniden kendine gelecek ve mücadele edecek. Bunu da Fatih Terim hocamız ve biz birlikte sağlayacağız. Var olan ruhu parlatacağız." açıklamasında bulundu.

(Sabah)
6

Futbolarena anasayfasından devam...