Tudor'dan flaş karar! Serdar Aziz...
FutbolArena - Galatasaray’da Kayserispor ile oynanacak maç öncesi Igor Tudor’dan sürpriz bir karar geldi.
1

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 1. haftasında Türk Telekom Stadyumu’nda Kayserispor ile kozlarını paylaşacak.
2

Sarı kırmızılı takımın Maicon ile güçlendirdiği stoper hattında, formayı sırtına geçirecek diğer ismin kim olacağı merak konusu oldu.
3

Igor Tudor elindeki Ahmet Çalık ve Serdar Aziz gibi adaylar arasında son tercihini belirledi.
4

Galatasaray’da Teknik Direktör Igor Tudor, stoperde herkesin beklentisinin aksine Maicon’un yanında Ahmet Çalık değil Serdar Aziz’i oynatacak.
5

Hertha Berlin ve Akhisar Belediyespor ile oynanan hazırlık maçlarında Ahmet Çalık’ın performansını yeterli görmeyen Tudor, antrenmanlarda da Serdar Aziz’in hırsı ve forma azmine tam not verdi.
6

Kayserispor maçında defans hattı Mariano-Maicon-Serdar-Linnes dörtlüsünden oluşacak
7

Bursaspor’dan geçtiğimiz sezon başında 4.5 milyon Euro bonservis bedeli takıma kazandırılan Serdar Aziz, yaşadığı sakatlık nedeni ile sarı kırmızılı takım ile fazla forma şansı bulamadı.
8

Galatasaray ile 6 karşılaşmada süre alabilen Serdar Aziz, gol üretemezken bir asistlik performans sergiledi.