Galatasaraylı yıldıza Erman Toroğlu hayran kaldı: "İnanılmaz bir adam."

Galatasaray'ın, Gençlerbirliği'ni 5-1 mağlup ettiği maçı A Spor'da Erman Toroğlu yorumladı.  

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig 11. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni ağırladı. Maçın arıdndan Erman Toroğlu Tudor'u geçen haftadan dolayı sert bir dille eleştirirken, Belhanda'yı bu maçta beğendiğini söyledi. Toroğlu, Mariano'ya ise övgüler yağdırdı.

Galatasaray 5-1 Gençlerbirliği Erman Toroğlu'nun yorumları


Erman Toroğlu maçın ardından A Spor'da şunları söyledi:

"SEN O ZAMAN DAHA APTALCA OYNADIN"

Bir takıma bakıldığı zaman tümüne bakılır. Deplasman, içeride, ilk yarı, ikinci yarı diye. Bu bizim istatistikçiler var ya, 60 km koşuyor diyorlar. Bunlara takılmayın. Arkadaşlar bir takıma baktığınız zaman deplasmanı, iç sahası yoktur. Bu hafta yorumculara bakıyorum. Diyorlar ki Tudor için, Galatasaray Teknik Direktörü böyle, şöyle. Yahu kardeşim, Galatasaray Teknik Direktörü'nün bu haftaki tenkidi Galatasaray'ı oynattığı oyun, takıma yaptırdıklarından dolayı konuşmadı kimse. Galatasaray Teknik Direktörü'nün çok aptalca, Trabzonspor'un gerizakalı top oynadığını söyledikten sonra konuşuldu. Aptal aptal konuşuyor. Madem Trabzonspor bu kadar gerizekalı oynuyor, sen o zaman daha gerizekalı oynuyorsun. Kompleks yapma. Trabzon senden iyi oynadı. Niye bunu aşağılık kompleksi yapıyor Tudor? Kabul etmedi. Bu işi tahlil yapanlara inanmıyorum ben.

"KAFAYA ÇIKAN ADAMLAR BELLİDİR"

Kafaya çıkan adamlar bellidir. 1.50 boyu olan adam, iyi çıkar. Teknik adam kornerlerde şunu der, rakibin iyi kafa vuran oyuncularına karşı önlem alırsın. Senin havaya çıkan adamlarını marke ettirirsin. Kusura bakmayın ama hala baltalık yapıyorlar.

"BELHANDA KENDİNE GELMİŞ"

Dönelim Belhanda'ya. Belhana geldi 2-3 maç iyi. Belhanda burası cennet dedi. Ben 2 top atarım, işi götürürüm dedi. 3. haftadan sonra burada işi götüremeyeceğini anladı. Bir de Fenerbahçe derbisinde aptalca atıldıktan sonra burası öyle bir yer değil dedi, duman ediyorlar dedi. Kendine gelmiş bak.

"MARİANO GALATASARAY'IN 1 NUMARALI ADAMI"

Galatasaray'ın bu sezon 1 numaralı adamı Mariano. Adamı çıplak gözle seyretmek isterim. Niye biliyor musun? Yahu adamı televizyonda izliyorum, girdiği ve çıktığı yerlere bakıyorum inanılır gibi değil. 10 numara bir adam.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri