Galatasaraylı Sneijder için Güntekin Onay'ın isyanı

Galatasaray'da Wesley Sneijder'in son dönem performansının eleştirilmesi hakkında Güntekin Onay dikkat çeken yorumda bulundu. 

FutbolArena - Galatasaray'da Wesley Sneijder'in özellikle geçtiğimiz sezonki performansı spor kamuoyunda oldukça eleştirilirken, Hollandalı yıldızın bu sezon takımdan ayrılacak iddialarının ardından ise taraftarlar Sneijder'in kalması yönünde sosyal medya üzerinden yönetime büyük baskıyor. Sneijder'in performansıyla ilgili gelen eleştirilere ise Güntekin Onay'dan tepki geldi.


Galatasaraylı Sneijder'e övgüler


Daha önce NTV Spor'da Sneijder için Türkiye'nin en iyi futbolcusu olduğunu söyleyen Güntekin Onay, Hollandalı yıldızın son 2 yıldaki performansının eleştirilmesini ise kabul etmediğini söyledi.

"2 YILDIR NE YAPIYOR DİYORLAR"

"Sneijder için 2 yıldır ne yapıyor diyorlar? Futbol tek başına oynanan bir spor değil. Basketbolda bile tek kişi bu kadar yaratamıyorken insanlar futbolda bekliyor. Futbol bir takım oyunu ve Galatasaray da kötüyken Sneijder'in bu kadar eleştirilmesini anlamıyorum."

"ASİST KRALI OLDU DAHA NE YAPSIN?"

"İşte efendim diyorlar ki, Sneijder derbilerde ne yaptı? Galatasaray 2 yıldır derbi kazanamıyor zaten. Sonuçta bu adam bir de asist kralı oldu bu takımda. Daha ne yapsın? Takım kötüyken Sneijder'in asist kralı olması bile önemli."

Sarı Kırmızılı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri