Galatasaraylı Selçuk İnan'a Erman Toroğlu'ndan şok sözler: 'Ben adamım deme.'

Galatasaraylı Selçuk İnan'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamanın yanı sıra performansıyla ilgili Erman Toroğlu'ndan sert eleştiriler geldi. 

FutbolArena - Galatasaray'da geçtiğimiz sezondan bu yana performansıyla eleştirilen Selçuk İnan, bu yıl özellikle taraftarların büyük tepkisini çekti. Galatasaray'ın, Kasımpaşa ile oynadığı maçta forma giydi. Karşılaşma öncesinde ısınmaya çıkan Selçuk İnan'ı tribünlere çağırmayan sarı kırmızılı taraftarlar tepkilerini gösterirken, A Spor'da Erman Toroğlu tecrübeli futbolcuyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Selçuk İnan'a tepki ve eleştiriler


Galatasaray'da Selçuk İnan'ın geçtiğimiz sezondan bu yana eleştirilen performansı üzerine Erman Toroğlu, A Spor'da önemli açıklamalarda bulundu.

"SELÇUK 2 SENEDİR TOP OYNAMIYOR"

"Büyük takımda oynayan futbolcunun kredisi yoktur. Her zaman kazanmak zorundasın. Selçuk İnan'a gelelim. 2 senedir top oynamıyor. Galatasaray seyircisi bıktı artık. Yana top, arkaya top, duran top. Başka bir şey yapmıyor. Top oynayacaksın top. Neymiş, isabetli pas atıyormuş. Babam da atar onları. Yana, geriye hep. Siz Selçuk İnan'ın hiç adam çalımladığını gördünüz mü?"

"BEN ADAMIM DEME"

"Sonra bir de Selçuk İnan açıklama yapıyor. Ben adamım diyor. Bak böyle dersen antipatik görünürsün. Ben adamım deme. Bırak başkaları bunu söylesin. Sen çıkıp da ben adamım dersen antipatik görünürsün."

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri