Galatasaraylı oyuncular Fenerbahçe soyunma odasına girdi!

Galatasaray'ın yıldız futbolcuları Bafetimbi Gomis ve Younes Belhanda maç sonunda Fenerbahçe soyunma odasına girdi.

FutbolArena Özel - Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 9. hafta maçında karşı karşıya geldi. Derbi 0-0 berabere biterken mücadele oldukça gergin geçti.

Maçta Younes Belhanda kırmızı kart ile oyun dışında kalırken sarı kırmızılı takım mücadeleyi 10 kişi tamamladı. Her iki takım taraftarları da maç sonunda hakem Cüneyt Çakır'a öfkeliydi.


Gomis ve Belhanda, Fenerbahçe soyunma odasına girdi


Gomis ve Belhanda, maç sonunda stattan ayrılmadan önce Fenerbahçe soyunma odasına gittiler. Stattan ayrılmadan önce takım elbise ile basının karşısına geçen Bafetimbi Gomis, "Cüneyt Çakır'ın yanına gittim. 'Biz her gün çalışıyoruz. Sizin de daha çok çalışmanız lazım.' dedim." şeklinde konuştu.

Galatasaray'da Badou Ndiaye sakatlandı mı?


Badou Ndiaye'nin stattan ayrılırken sağ ayağında bandaj olması dikkatlerden kaçmadı. Aldığı müdahaleler nedeniyle takıldığı tahmin edilen Badou Ndiaye'nin yarın kontrolerden geçeceği öğrenildi.Badou Ndiaye Fenerbahçe derbisinde orta sahadaki dirençli oluşuyla dikkat çekse de önceki maçları aratırcasına bir 90 dakika sergiledi.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi ile ilgili diğer gelişmeler için Süper Lig Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri