Fatih Terim'in çağrısı Osmanlıspor maçında sonuç buldu! Selçuk İnan...

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig’in 19. haftasında Türk Telekom Stadı’nda Osmanlıspor’u konuk etti. Tribünlerde yer alan sarı kırmızılı taraftarlar ilk olarak takım kaptanı Selçuk İnan’ı çağırdı.

1
Osmanlıspor karşılaşmasında Galatasaray tribünleri ile Selçuk İnan arasındaki buzlar tamamen eridi ve barış sağlandı. Galatasaray taraftarı, sarı kırmızılı takım sahaya çıktığında ilk olarak kaptan Selçuk İnan’ı tribünlere çağırdı.
2 FATİH TERİM ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU
FATİH TERİM ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU
Teknik direktör Fatih Terim, göreve geldikten sonra ilk maç sonu basın toplantısında taraftarlara Selçuk İnan için çağrıda bulunmuştu.
3
Kulüp için değerli ve sembol bir isim olan Selçuk İnan’a sahip çıkılmasını isteyen Terim, gerginliğin son bulması mesajını göndermişti.
4 TARAFTARLAR TAFFAREL İLE YENİDEN BULUŞTU
TARAFTARLAR TAFFAREL İLE YENİDEN BULUŞTU
Galatasaray tribünleri teknik ekibe dahil olan isimlerden önce Taffarel, daha sonra Hasan Şaş ve Ümit Davala’yı tribünlere çağırdı.
​​
5
Ardından Türk Telekom, İmparator Fatih Terim tezahüratları ile inledi.

Futbolarena anasayfasından devam...