Galatasaraylı Emrah Başsan, Portekiz'e transfer oldu

Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Emrah Başsan, Portekiz'in Vitoria Setubal takımına transfer oldu.

FutbolArena - Galatasaray'da transferin son saatleri hareketli geçiyor. Takımda fazla forma şansı bulamayan Emrah Başsan, ara transfer döneminin son gününde Portekiz'in Vitoria Setubal takımı ile anlaştı. Galatasaray Transfer gündemindeki son dakika gelişmeleri FutbolArena'da!

Emrah Başsan hangi takıma transfer oldu?


beIN Sports'un duyurduğu son dakika bilgisine göre Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Emrah Başsan, Portekiz'in Vitoria Setubal takımına transfer oldu.

Bu sezon 2 Türkiye Kupası maçına 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asist kaydetmişti. Östersunds müsabakasında da 5 dakika ter döken Emrah Başsan, sezon başından bu yana başka forma şansı bulamadı.

KÜME DÜŞMEME MÜCADELESİ VERECEK

Portekiz Premier Lig'inde 14 puanla 17. sırada yer alan Vitoria Setubal, küme düşmeme mücadelesi veriyor. Son 2 takımın düştüğü ligde ateş hattının 1 puan gerisinde yer alan Portekiz ekibi, Emrah Başsan'ın da katkısıyla tutunmaya çalışacak.

Emrah Başsan kimdir? Kariyeri ve golleri


Profesyonel futbol kariyerine Pendikspor'da başlayan 26 yaşındaki Emrah Başsan, her iki kanatta ve 10 numara pozisyonlarında forma giyebiliyor. 5 sezon Antalyaspor forması giydikten sonra Galatasaray'ın dikkatini çeken Emrah Başsan, 2017 yılında bonservissiz olarak transfer edilmişti. Başarılı futbolcu kulüpler kariyeri boyunca 243 maçta 52 gol attı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri