Galatasaraylı Bruma için Napoli iddiası

Galatasaray'ın yıldızı Bruma için Napoli'nin devreye girdiği ve transfer çalışmalarına başladığı iddia edildi.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'da bu sezonun parlayan yıldızlarından olan Bruma için transferde Napoli iddiası ortaya atıldı. Galatasaray'daki geleceği belirsiz olan Bruma için İtalyan ekibinin devrede olduğu ve bu konuda ısrarcı davranacağı kaydedildi. Sarı kırmızılı takımdan son dakika haberleri için Galatasaray Transfer Haberleri sayfasını takip edebilirsiniz.

Galatasaraylı Bruma, Napoli'ye mi transfer olacak?


İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Napoli Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli'nin Bruma'yı çok beğendiği ve takıma kazandırmak için her türlü çalışmayı yaptığı kaydedildi. İtalyan ekibinin golcüsü Dries Mertens'in sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimaline karşılık Bruma'yı hedef koyan Napoli'nin bu transfer için istekli olduğu öne sürüldü.

Bruma'nın Galatasaray performansı, Bruma transfermarkt

Futbol kariyerine Sportig Lizbon alt yapısında başlayan Portekizli oyuncu Bruma, 2013 2014 sezonunda 11 milyon Euro artı bonuslarla Galatasaray'a transfer oldu.

Galatasaray'da ilk iki sezonunda beklenilen çıkışı yapamayan Bruma birde ağır sakatlık geçirdi. 2015 2016 sezonunda İspanya'nın Real Sociedad takımına kiralanan genç yıldızın dönüşü muhteşem oldu.

Bu sezon Galatasaray adına iyi bir grafik çizen Bruma, 34 karşılaşmada toplam 2.761 dakika süre alarak Galatasaray'da en istikrarlı sezonunu geçiriyor. Bu süre zarfında 10 gol 8 asistlik performans üreten Bruma'nın Galatasaray ile 2018 yılında sözleşmesi sona erecek.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri