Galatasaray'ın Ömer Ali Şahiner transferinde son dakika

Galatasaray, Ömer Ali Şahiner'i transfer edecek mi? Galatasaray'ın yerli oyuncular arasındaki 1 numaralı gözdesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. 

FutbolArena Özel - Galatasaray'da Konyaspor'un Ömer Ali Şahiner transferi için istediği rakam, astronomik bulundu. Detaylar haberimizde.

Galatasaray, Ömer Ali Şahiner'i transfer edecek mi?


Gomis, Belhanda gibi yıldız isimlerle kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın transfer sezonunda bir başka hedefi ise yerli oyuncu kalitesini yükseltmek idi.

Ve Galatasaray'ın 1 numaralı gözdesi ise Konyaspor'da forma giyen Ömer Ali Şahiner idi.
Galatasaray, bu sezon başarılı bir performans sergileyen futbolcuyu kadrosuna katmak istedi.

Konyaspor ise Ömer Ali Şahiner için Galatasaray'dan 4 milyon euro bonservis bedeli talep etti. Bu istek ise Galatasaray yönetimi tarafından çok fazla bulundu.

Sarı kırmızılı takımda yaşanan son dakika gelişmelerini Galatasaray Haberleri bölümünden takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe'nin Ömer Ali Şahiner transferinde son durum


Aykut Kocaman'ın bu transferi özellikle istediği bilinirken, genç oyuncunun hem sağ bek, hem de sağ kanatta alternatif olması da Kocaman için önemli. Bu sezon Gregory van der Wiel'den ve kiralık gelen Karavayev'den verim alamayan Fenerbahçe sağ beki sadece Şener'e teslim etmek zorunda kalmış ve Şener'in sakatlığında son haftalarda sağ bek oynatmak için futbolcu arar olmuştu.

Ömer Ali'yi hem Şener ile rekabete sokacak olan hem de sağ kanat alternatifi olarak değerlendirecek olan Aykut Kocaman, genç oyuncunun kendi sistemini iyi bilmesini de önemsiyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri