Galatasaray'ın yeni transferi Gomis için Emre Bol'dan flaş iddia!

Galatasaray'ın İstanbul'a getirdiği yeni transferi Gomis hakkında Emre Bol flaş bir iddiada bulundu. 

FutbolArena - Galatasaray'ın Swansea City'den yeni transferi Gomis İstanbul'a ayak basar basmaz Türkiye'de gündem oldu. Gomis'in Galatasaray'a gelişinin ardından spor kamuoyunda bu transfer için son derece çarpıcı ifadeler kullanıldı. Fotomaç muhabiri Emre Bol'dan, Gomis ile ilgili A Spor'da dikkat çekici bir iddia geldi.

Galatasaray'ın yeni transferi Gomis'in ilk sözleri


Atatürk Havalimanı'nda Galatasaray Spor Kulübü yetkilileri ve çok sayıda taraftar tarafından karşılanan Gomis, sarı-kırmızı atkılarla İstanbul'daki ilk pozunu verdi.

İlk mini röportajını Galatasaray TV'den Deniz Gülen'e veren Fransız oyuncu; "Fransa'da da Galatasaray TV'yi izliyorum. Benim Türkiye'den çok arkadaşım vardı. Ayrıca Drogba ve Chedjou gibi isimler Türkiye'de en iyi takımın Galatasaray olduğu bilgisini veriyorlardı. İlk kez İstanbul'a gelmiş olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum" dedi.

Galatasaray'ın yeni transferi Gomis kaç gol atar?


Galatasaray'ın yeni transferi Gomis'in Spor Toto Süper Lig'de nasıl bir performans sergileyeceği konusunda Emre Bol, A Spor'da son derece dikkat çeken bir iddiada bulundu.

"ŞU ANA KADAR YAPILAN EN FLAŞ TRANSFER"

"Şu ana kadar diğer takımların yaptığı transferlerin içerisindeki en flaş transfer Gomis bana göre. Diğerleri de iyi ama şu ana kadar yapılmış transferlerin içerisindeki en flaş transfer. Eğer bir sakatlık yaşamazsa 20 golden aşağı atmaz. Çok önemli bir oyuncu."

"DEĞİRMENİN SUYU NEREDEN GELİYOR?"

"Dursun Özbek düne kadar finansal fair play falan söylerken, Riva'yı kazarken define falan mı buldular? Bu paralar nereden geliyor? Alınan oyuncular ucuz değil.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri