Galatasaray'ın yeni transferi Feghouli İstanbul'a geldi

Galatasaray'ın yeni transferi Feghouli İstanbul'a geldi. Yıldız futbolcuyu sarı kırmızılı taraftarlar büyük bir coşkuyla karşıladı. 

FutbolArena - Galatasaray'ın yeni transferi Feghouli İstanbul'da! Haftalardır sarı kırmızılı taraftarların hasretle beklediği yıldız futbolcu görüşmelerin ardından yapılan anlaşma sonrasında İstanbul'a ayak bastı.

Galatasaray'ın yeni transferi Feghouli'ye İstanbul'da coşkulu karşılama


Galatasaray'ın yeni transferi Feghouli İstanbul'da! 13 Ağustos Pazar akşamı saat 18:40 itibariyle İstanbul'a gelen yıldız futbolcu, Atatürk Havaalanında Galatasaraylı taraftarların büyük bir coşkusuyla karşılandı. Pasaport kontrollerinin ardından taraftarlarla buluşan Feghouli'ye büyük ilgi gösterildi. Yıldız futbolcunun yüzündeki gülümseme ifadesi ise dikkatlerden kaçmadı.

KAYSERİSPOR MAÇINI TRİBÜNDEN İZLEYECEK

Galatasaray'ın yeni transferi Feghouli, İstanbul'a geldikten sonra sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atacak. Sarı Kırmızılı futbolcu ise Spor Toto Süper Lig 1. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Kayserispor maçını tribünden izleyecek.

İZDİHAM YAŞANDI

Yoğun güvenlik önlemlerine karşın bazı taraftarlar içeri girmeyi başarırken, havalimanı önünde de yüzlerce taraftar Feghouli'yi karşılamak için toplandı. Sarı-kırmızılı futbolseverler, meşaleler yakıp, tezahüratlar yaptı.

Galatasaraylı çok sayıda taraftarın sevgi gösterisinde bulunduğu Cezayirli futbolcu, kendisini bekleyen araçla havalimanından konaklayacağı otele hareket etti. Yaşanan izdiham nedeniyle Feghouli'yi taşıyan araç güçlükle havalimanından ayrılabildi.



GALATASARAY'IN YENİ TRANSFERİ FEGHOULİ HAKKINDA TÜM BİLGİLER

KAP AÇIKLAMASI


"Profesyonel futbolcu Sofiane Feghouli'nin Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve kulübü West Ham United FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Sarı Kırmızılı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri