Galatasaray'ın yeni transferi Belhanda ile Lucescu'nun ilginç anısı

Galatasaray'ın yeni transferi Belhanda'nın Dinamo Kiev'de oynadığı dönemde, Mircea Lucescu ile ilginç bir anısı olduğu ortaya çıktı. 

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'ın Dinamo Kiev'den yeni transferi Younes Belhanda önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek sarı kırmızılılarla yeni sözleşmeyi imzalayacak. Faslı futbolcunun Dinamo Kiev'de oynadığı dönemde Shakhtar Donetsk'i çalıştıran Lucescu'nun, Belhanda ile ilginç bir anısı ortaya çıktı.

Galatasaray Transfer Haberleri (Gomis, Belhanda, Maicon)


Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un Slovakya kampına yetişmesini istediği transferlerde mutlu sona ulaşıldı. Sarı kırmızılılar, Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda ve Maicon ile her konuda anlaştı. Futbolcuların kulüpleriyle de bonservis konusunda anlaşan sarı kırmızılılar 3 futbolcu için toplamda 17,5 milyon Euro ödeyecek. Galatasaray'ın 3 futbolcuyu da 30 Haziran'daki Slovakya kampına yetiştireceği ve bayramdan sonra imzaların atılacağı bildirildi.

Galatasaray'ın yeni transferi Belhanda ile ilgili Lucescu'dan açıklama


Galatasaray'ın yeni transferi Younes Belhanda'nın Dinamo Kiev'de forma giydiği dönemde 2013/14 sezonunda Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Lucescu'nun Faslı futbolcuyu transfer etmek istediği ortaya çıktı. Rumen teknik adam o dönem Belhanda'yı çok beğenirken, şu açıklamaları yapmıştı:

"REKABET YÜZÜNDEN TRANSFER OLMADI"

Lucescu 2013/14 sezonunda Belhanda ile ilgili yaptığı açıklamada, "Belhanda çok yönlü bir futbolcu. Bizim takımın sistemine uyabilecek bir isim. Yetenekli, ön alan koşularını seven, topla ilişkileri harika. Onu takımımda görmek isterim ama bu transfer Dinamo Kiev ile Shakhtar Donetsk arasındaki rekabet yüzünden gerçekleşmedi. Aksi takdirde yönetim tarafında iş büyük oranda çözülmüştü."ifadelerini kullandı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri