Galatasaray'ın Vlad Chiriches transferinde sıcak gelişme!

Galatasaray, İtalyan basınında yer alan habere göre, ilk teklifi red edilmesine rağmen Napoli takımına yeni bir teklif sunacak.

FutbolArena Dış Haber - Galatasaray yönetimi Romanya doğumlu savunam oyuncusu Vlad Chiriches transferi için İtalyan Napoli takımı ile görüşmelerini sürdürüyor.


Galatasaray'ın Vlad Chiriches transferinde son durum nedir?


Galatasaray yönetimi teknik direktör Igor Tudor'un isteği üzerine savunam arayışlarını hızlandırdı. Listesinde bir çok isim bulunan Galatasaray'da adaylardan birisi Napoli forması giyen Vlad Chiriches. İtalya basınında yer alan haberlere göre Galatasaray'ın Napoli takımına yaptığı 2.5 milyon Euro'luk teklif red edilmişti.

Haberde, Galatasaray'ın daha yüksek bir teklif bekleyen Napoli'nin kapısını tekrar çalacağı ve yaptığı 2.5 milyon Euro'luk teklifi yükselteceği belirtildi.

Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Transfer Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Chiriches kimdir, mevkisi ve transfermarkt bedeli


Galatasaray'ın transfer etmek istediği iddia edilen Napoli'nin savunma oyuncusu Chiriches 27 yaşında ve stoper mevkinde forma giyiyor. Stoper dışında sağ bekte de oynayabilen Rumen futbolcu, bu sezon Napoli formasıyla 15 maçta çıktı ve 2 gol attı. Chiriches'in kulübüyle olan sözleşmesi 2019 yılına kadar devam ediyor.

Vlad Chiriches'in Transfermarkt verilerine göre piyasa bedeli ise 6.5 milyon euro olarak görünüyor.


Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri