Galatasaray'ın Türk Telekom Stadyumu rekoru tarihe gömüldü

Galatasaray, Süper Lig'de 41 maç sonra iç sahada kaybetti. Başakşehir hocası Okan Buruk, Türk Telekom Stadyumu'nda son 3 maçta Galatasaray'a kaybetmedi.

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig'in 12. haftasında konuk ettiği Medipol Başakşehir'e 1-0 kaybetti. Türk Telekom Stadyumu'nda 41 maç sonra yenilen Galatasaray'da büyük üzüntü yaşandı. Başakşehir, Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'ın iç saha rekorunu tarihe gömerken, Okan Buruk sarı kırmızılı takım karşısındaki yenilmezlik serisini sürdürdü.

Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda kaç maç sonra yenildi?


Galatasaray, Liverpool'dan sonra Avrupa'nın major liglerinde devam eden en iyi iç saha yenilmezliğine sahipti. Okan Buruk yönetimindeki Başakşehir, Türk Telekom Stadyumu'nda 1-0 kazanarak sarı kırmızılı takıma soğuk duş yaşattı.

Galatasaray, Süper Lig'de 41 maç sonra iç sahada kaybetti. Sarı kırmızılı ekip en son 2016-17 sezonunda Kasımpaşa'ya 3-1 yenilmişti. Kendi tarihinin en uzun iç saha yenilmezlik serisini kaybeden Galatasaray, geride kalan 41 maçtan 34 galibiyet ve 7 beraberlik almıştı.

Okan Buruk kaç maçtır Galatasaray'a kaybetmiyor?


Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk, eski hocası Fatih Terim ve eski takımı Galatasaray karşısından galibiyetle ayrılarak takımını liderliğe taşıdı. Okan Buruk aynı zamanda Türk Telekom Stadyumu'ndaki son 3 maçta Galatasaray'a kaybetmedi. Okan Buruk, Akhisarspor ve Başakşehir ile geldiği maçları kazanırken, Rizespor'u yönettiği maçtan beraberlikle ayrıldı.

Galatasaray 0-1 Başakşehir
Galatasaray 2-2 Rizespor
Galatasaray 0-2 Akhisarspor

BAŞAKŞEHİR EN ÇOK GALATASARAY'A GOL ATTTI

Öte yandan Opta verilerine göre Başakşehir, Süper Lig tarihinde en çok Galatasaray'a gol attı. Galatasaray ise ilk kez Başakşehir'i ağırladığı bir maçta gol sevinci yaşayamadı.

Fatih Terim, Galatasaray teknik direktörü olarak elde ettiği en uzun yenilmezlik serisini kaybetti. Galatasaray iç sahadaki son 4 yenilgisini de İstanbul takımlarından aldı. Sarı kırmızılılar sırasıyla Başakşehir, Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a kaybetti.

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri