Galatasaray'ın transferdeki gözdesi Imbula'ya sürpriz talip

Galatasaray'ın transferi için yoğun çaba sarfettiği Giannelli Imbula transferinde kötü haber. Fransa'nın Nice takımı transferde devreye girdi.

FutbolArena Dış Haber - Galatasaray yönetiminin kadroya katmak için yoğun çaba sarfettiği İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City takımında forma giyen Imbula için Fransa'nın Nice takımı devreye girdi. Fransız kulübü transferde bir adım önde.


Galatasaray'ın Imbula transferinde kötü haber


Sarı kırmızılı yönetimin ön liberoya düşündüğü isimlerinde başında yer alan İmbula'ya Fransa'nın Nice takımı talip oldu. Oyuncu ve menajeri ile bir görüşme gerçekleştiren Fransız ekibi İmbula ile anlaşma sağladı. Fransız basınına göre İmbula'nın Fransa'nın Nice takımına transferi an meselesi.

Stoke City forması giyen 24 yaşındaki ön libero oyuncusunun ailesinin bir dönem Türkiye'de yaşadığı ve Galatasaray'a transferine sıcak baktığı öne sürülmüştü.

Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.

Giannelli Imbula kimdir? Giannelli Imbula'nın oynadığı maçlar ve transfermarkt


1992 doğumlu Giannelli Imbula, defansif orta saha olarak görev yapıyor. Fransa'da Guingamp'ın altyapısından yetişen başarılı futbolcu sırasıyla Marsilya ve Porto formalarını giydikten sonra Stoke City'e 24 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu. Giannelli Imbula bu sezon İngiliz ekibinde 12'si lig olmak üzere 15 karşılaşmada forma giymişti. Giannelli Imbula'nın transfermarkt bedeli ise 15 milyon Euro.


Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri