Galatasaray'ın transfer listesindeki 4 futbolcu (Galatasaray Haberleri 19 Mayıs 2019)

Galatasaray'da gelecek sezonun transferiyle ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Fatih Terim'in transfer listesindeki 4 futbolcu şu şekilde.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da yeni sezonun transfer çalışmaları da başladı. Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan futbolcularla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Son dakika Galatasaray haberleri, Galatasaray transferleri, Galatasaray transfer haberleri, Son dakika Galatasaray transferlerini haberimizden okuyabilirsiniz.

HENRY ONYEKURU İÇİN 20 MİLYON EURO

Galatasaray'da bu sezon sergilediği başarılı performansla dikkat çeken Onyekuru için transfer girişimleri başladı. Galatasaray, Onyekuru için Everton'a 10 milyon euro vermeye hazır ancak İngiliz kulübü 20 milyon euro istiyor. (Star)

Galatasaray Haberleri: Belhanda, Galatasaray'dan ayrılacak mı?


Galatasaray'da gelecek sezon için Younes Belhanda'nın satılması gündemde. Faslı futbolcu için Al Hilal takımından 9 milyon euroluk teklif geldiği iddia edildi. Sarı kırmızılıların bu teklifi kabul ettiği belirtildi. Belhanda, Al Hilal'e 3 yıllık imza atacak. (Fanatik)

FİKRET ORMAN'DAN BABEL SÜRPRİZİ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray ile anlaştığı iddia edilen Ryan Babel'i sosyal medya hesabından takibe aldı.



Galatasaray, Arda Turan'ı transfer edecek mi?


Başakşehir'de kiralık olarak forma giyen Arda Turan'ın geçtiğimiz günlerde Fatih Terim ile görüşerek aralarındaki sorunu giderdiği iddia edildi. Takvim'in iddiasına göre sarı kırmızılılar yeni sezonda Arda Turan'ı kadrosuna katabilir. 32 yaşındaki futbolcunun Barcelona ile sözleşmesi 2020 yılında sona erecek.

BABEL, GALATASARAY'DA NE KADAR ÜCRET ALACAK?

Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Ryan Babel'in sarı kırmızılılardan ne kadar ücret alacağı merak ediliyordu. Babel'in Galatasaray ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladığı ve yıllık 2,5 milyon euro maaş alacağı belirtildi.

BAKANLIKTAN FLAŞ AÇIKLAMA

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı, "Berat Albayrak ile görüştüm ve Türk futbolu için önemli katkılar yapılacağını söyledi" şeklindeki açıklamalarına Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada Basın Müşaviri Mehmet Ali Berber, Galatasaray yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak'ın, bir televizyon programında "Sayın Berat Albayrak ile görüştüm ve Türk futboluna önemli katkılar yapılacağını söyledi. İnşallah ay başında banka düzenlemeleriyle Türk futbolu rahat bir nefes alacak. Sürekli bankalardayım. Neredeyse Ziraat Bankası'nın kadrosuna alınacaktım" şeklindeki açıklamasını yalanladı.

İŞTE FATİH TERİM'İN TRANSFER LİSTESİ

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, yeni sezonun transfer çalışmaları için kolları sıvadı. İşte Terim'in listesindeki isimler:

Douglas
Franck Ribery
Ryan Babel
Valentine Ozornwafor

ORHAN AK'TAN FATİH TERİM AÇIKLAMASI

Başakşehir'de Abdullah Avcı'nın yardımcılığını yapan Orhan Ak, Galatasaray maçında Fatih Terim ile yaşadıkları gerginlik hakkında konuştu. Hürriyet'te yer alan habere göre; Terim ile yardımcısı Ümit Davala ve Avcı'nın yardımcısı Orhan Ak tribüne gönderildi. Ak, yaşananlarla ilgili olarak, "Ben oyuncuyla konuşurken, Fatih Terim geldi bana tokat attı" dedi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri