Galatasaray'ın transfer gündemindeki Alan Halilovic'te sıcak gelişme

Galatasaray'da transfer gündeminde olan isimlerden Alan Halilovic cephesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

FutbolArena - Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken orta alan oyuncusu Alan Halilovic resti çekti.

Fanatik'te yer alan habere göre Barcelona'dan Hamburg'a transfer olan ancak Alman ekibi tarafından Las Palmas'a kiralanan Alan Halilovic ayrılığı kafasına koydu.

Galatasaray, Halilovic'i transfer etti mi?


Ancak Galatasaray cephesi bu transferden vazgeçmiş gibi gözüküyor. Hamburg Kulübü, Alen Halilovic için 7.5 milyon Euro bonservis bedeli talep edince Galatasaray bu oyuncuyu rafa kaldırdı.

Hamburg'un bonservis konusunda ciddi bir indirime gitmesi halinde oyuncunun yeniden gündeme gelebileceği konuşuluyor.

Alen Halilovic kimdir, kaç yaşında, kariyeri? Alen Halilovic transfermarkt


20 yaşındaki Alen Halilovic akriyerine ülkesinde Dinamo Zagreb alt yapısında başladı. Ardından 2012'De A Takıma yükselen oyuncu, 2015 yılında Barcelona'ya transfer oldu. Buradan 2016'da Hamburg'a gönderilen oyuncu geçtiğimiz sezonu Las Palmas'ta kiralık olarak geçirdi. İspanyol ekibinde 25 resmi maça çıkan ofansif orta saha oyucusu Alen Halilovic transfermarkt verilerine göre 1 gol, 2 asistle oynadı. Haburg ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Alen Halilovic Transfermarkt verilerine göre 4 milyon Euro piyasa değerine sahip.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri