Galatasaray'ın transfer gözdesi Tete kamp kadrosuna alınmadı

Galatasaray ile adı anılan transfer gözdesi Kenny Tete, Ajax'ın 25 kişilik kamp kadrosuna alınmadı.

FutbolArena Dış Haberler - GS transfer gündeminde son dakika gelişmesi! Ajax, Galatasaray'ın sağ bek transferi için ilgilendiği Kenny Tete'yi kamp kadrosuna almadı.

Tete, Galatasaray'a mı transfer oluyor?


Hollanda medyasına yansıyan haberlere göre Ajax, başarılı oyuncusu Tete'yi transfer görüşmeleri nedeniyle kamp kadrosunun dışında bıraktı. Tete'nin yakın zamanda kulüpten ayrılması bekleniyor.

Galatasaray Hollandalı sağ bek oyuncusu için girişimlerini sürdürüyor. Kenny Tete ile Sebastien Corchia arasında tercihini yapan Igor Tudor'un Kenny Tete cephesinde görüş bildirdiği ifade edildi.

Ajax'ın hazırlık kampında şu oyuncular yer aldı:

Benjamin Van Leer, Norbert Alblas, Joël Veltman, Matthijs de Yalanlar, Davinson Sánchez, Daley Sinkgraven, Nick Viergever, Jairo Riedewald, Deyovaisio Zeefuik, Donny Brook, Hakim Ziyech, Carel Eiting, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Abdelhak Nouri, David Neres, Klaas Jan Huntelaar, Mateo Cassierra, Kasper Dolberg, Justin Kluivert, Stan Yapraklar, Mauro Savastano, Leon Bergsma, Damil Dankerlui, Noussair Mazraoui

Kenny Tete kimdir?


Futbol kariyerine Ajax alt yapısında başlayan Kenny Tete gösterdiği başarılı performans ile A takıma kadar yükseldi. Bu sezon Ajax forması ile 23 karşılaşmada süre alan Tete, bu süreçte 3 gol 2 asistlik performans üretti. Kenny Tete'nin bonservis bedeli 5.5 milyon Euro.

Galatasaray ile ilgili tüm gelişmeleri, Galatasaray Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri