Ve Galatasaray'a 13 milyon euroluk transfer piyangosu

FutbolArena - Galatasaray’a adeta Feghouli piyangosu vurdu. Satılması planlanan oyuncular arasında yer alan Cezayirli futbolcu için Suudi Arabistan ekibi Al Hilal’den 13 milyon euroluk astronomik bir teklif geldi. 

1
Galatasaray bu öneriye sıcak baktı ama Feghouli’nin senelik 5.5 milyon euro olan ücreti şuan için transferin önündeki en büyük engel.

2
Galatasaray’dan 3 milyon 850 bin euro garanti ücret alan oyuncusu için menajer Habib Antar’ın görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.

3
Teknik direktör Fatih Terim geçen hafta yedek soyundurduğu yıldız futbolcuya önceki gün süre vermemişti.

4 Gomis’e komik teklif
Gomis’e komik teklif
Bu arada teknik ekibin satılmasında sakınca görmediği hatta yerine oyuncu baktığı Bafetimbi Gomis’e şu ana kadar yapılan tek teklifin 4.5 milyon euro olduğu belirlendi.

5
Suudi ekibi Al Nasr’ın iddia edildiği gibi 11 milyon euro teklif etmediği, aracılar kanalıyla sarı-kırmızılı kulübe 4.5 milyon euro teklif geldiği ortaya çıktı. Bu öneri, Galatasaray cephesinde çok komik bulundu.

6
Sarı-kırmızılı yönetimin aracılara, "Böyle bir şey olmaz. Tosic’in 5 milyon euroya gittiği yerde Gomis’e yapılan bu teklifi ciddiye alamayız.

7
Geçen sezon gol kralı olmuş bir oyuncudan söz ediyoruz. Gomis bu rakamlara satamayız. Satarsak bunu açıklayamayız" yanıtını verdikleri belirtildi. (Milliyet)

Futbolarena anasayfasından devam...