Galatasaray'ın Steven Nzonzi transferinde son dakika

Galatasaray, Steven Nzonzi transferi için Roma ile görüşmelerini sürdürüyor. Transferin gerçekleşmesi halinde Galatasaray'ın ödeyeceği yıllık ücret belli oldu.

FutbolArena - Galatasaray'da ön libero transferi için gündeme gelen son isim Roma forması giyen Steven Nzonzi oldu. İtalyan kulübüyle görüşen Galatasaray'ın yıllık ücret konusunda yaptığı anlaşma belli oldu.

Galatasaray'ın Steven Nzonzi'ye ödeyeceği yıllık ücret


Roma, Nzonzi'yi bu sezon kadroda düşünmüyor. İtalyanlar bu nedenle Galatasaray'dan gelen kiralama teklifini kabul etti.

GALATASARAY YILLIK ÜCRETİN NE KADARINI ÖDEYECEK?

Galatasaray'ın Nzonzi transferi gerçekleşirse oyuncunun 4 milyon euroluk yıllık ücreti konusunda yapılacak paylaşım belli oldu. Nzonzi'nin kiralık anlaşması tamamlanırsa yıllık ücretin 2.5 milyon eurosunu Galatasaray, 1.5 milyon eurosunu ise Roma verecek.

GALATASARAY KİRALAMA ÜCRETİ ÖDEYECEK Mİ

Öte yandan İtalyan basınında yer bulan habere göre Salı günü Roma ve Galatasaray arasında son görüşme yapıldı. Galatasaray bedelsiz olarak kiralamayı düşünürken, Roma'nın ise maddi beklentisi bulunuyor.

İTALYAN GAZETECİ MÜJDEYİ VERDİ

İtalya'nın ünlü muhabiri Di Marzio, Galatasaray'ın Nzonzi transferinde mutlu sona ulaştığını açıkladı. Di Marzio, "Galatasaray - Nzonzi transferi tamamlanıyor. Fransız futbolcu Galatasaray'a kiralanıyor." haberini duyurdu.

Corriere dello Sport ise "Galatasaray'a kiralık gitmeye hazırlanan Steven Nzonzi'nin satın alma opsiyonu 15 milyon avro olacak" ifadesine yer verdi.


Steven Nzonzi kimdir, kaç yaşında?


Kariyerine Amiens takımında başlayan Steven Nzonzi, Blackburn, Stoke City, Sevilla ve Roma takımlarında oynadı. Roma2nın geçen sezon 26,6 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Fransız orta saha oyuncusunun 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri