Galatasaray'ın Seri transferinde kritik süreç 48 saat

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Jean Michael Seri'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milan'ın da istediği yıldız futbolcu için önümüzdeki 48 saatin önemli olduğu vurgulandı. 

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray, Fulham'da forma giyen orta saha oyuncusu Seri'yi kiralamak için girişimlerini sürdürürken, Seri'ye talip olan bir diğer kulüp olan Milan'ın yöneticileri, Cuma günü Seri'nin menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi.


Galatasaray Transfer Haberleri: Galatasaray Seri'yi transfer edecek mi?


Galatasaray dışında Seri'yi Milan da isterken, Cuma günü İtalyan kulübünün yöneticileri Fulham yetkilileriyle bir araya geldi. Tuttomercato'nun haberine göre; Seri cephesinde Milan ile yapılan görüşme nedeniyle Galatasaray'ın teklifi bekletildi.

Galatasaray, Seri'yi satın alma opsiyonuyla birlikte 1.5 milyon euro kiralama bedeli teklifinde bulundu. Milan için önümüzdeki 48 saatin önemli olduğu vurgulandı. Eğer bu süre zarfında transfer gerçekleşmezse Seri, Galatasaray'a daha yakın.


Jean Michael Seri kimdir?


Fulham'da forma giyen Jean Michael Seri 27 yaşında ve orta sahada forma giyiyor. Fulham'a 30 milyon euro bedelle transfer olan Jean Michael Seri, geçtiğimiz sezon Fulham formasıyla ligde oynadığı 32 maçta 1 gol attı, 3 asist yaptı. Jean Michael Seri'in Fulham'la 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.


Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri