Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda rakibi belli oldu.

FutbolArena - Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkı elde eden Galatasaray'ın 2. ön eleme turundaki rakibi belli oldu. Süper Lig'de geride kalan sezonu averajla ikinci bitiren Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için mücadele edecek.


Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman oynanacak?


Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda PSV Eindhoven oldu. Galatasaray ilk maçı 20-21 Temmuz'da deplasmanda, ikinci maçı ise 27-28 Temmuz'da İstanbul'da oynayacak.

Sarı-kırmızılı takım, bu turu geçmesi halinde 19 Temmuz'da kuraları çekilecek 3. ön eleme turuna çıkacak ve Avrupa arenasındaki turnuvalardan birine bu sezon grup aşamasından katılmayı garantileyecek.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmesi için 2. ve 3. ön elemenin yanı sıra play-off turunu geçmesi gerekecek. Sarı-kırmızılılar, muhtemel rakibi karşısında ikinci eleme turunu geçememesi halinde bu kez Avrupa Ligi 3. ön eleme turundan yoluna devam edecek.

PSV'NİN TÜRK TAKIMLARINA KARŞI MAÇLARI

Galatasaray, PSV Eindohven ile daha önce 7 kez karşılaştı. Sarı kırmızılılar bu maçlarda 5 galibiyet alırken, rakibine 2 maçta mağlup oldu.

Galatasaray: 7 maç, 5 mağlubiyet, 2 galibiyet
Fenerbahçe: 7 maç, 3 mağlubiyet, 1 beraberlik, 3 galibiyet
Beşiktaş: 2 maç, 1 mağlubiyet, 1 beraberlik
Trabzonspor: 2 maç, 2 mağlubiyet
Sivasspor: 1 maç, 1 mağlubiyet

Son dakika Şampiyonlar Ligi Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri