Galatasaray'ın Ribery transferinde sürpriz gelişme

Galatasaray'da Franck Ribery transfer gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Fransız yıldızın Avustralya'ya transferi konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray ile anılan Franck Ribery, Haziran ayında Bayern Münih'ten ayrılacak. Katar'ı tercih edeceği öne sürülen Ribery'nin Avustralya'dan gelen transfer ilgisine de eski arkadaşı Markus Babbel nedeniyle sıcak bakacağı ifade edildi.

Galatasaray - Franck Ribery transferinde son durum


İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre Western Sydney Wanderers teknik direktörü Markus Babbel, eski arkadaşı Franck Ribery'in transferinde avantajlı görünüyor. 12 başarılı yılın ardından sezon sonunda Bayern Münih'ten ayrılacak olan Franck Ribery'nin Amerika ve Ortadoğu kulüplerine sıcak baktığı ifade ediliyordu.

RİBERY SÜRPRİZ Mİ YAPACAK?

Haberlerin aksine kariyerinin son dönemlerinde para kazanmak yerine eğlenmek isteyen Ribery'nin bir sürpriz yaparak eski arkadaşı Markus Babbel'in takımına transfer olabileceği belirtildi. Fransız milli futbolcu bu sezon 35 resmi maçta 6 gol ve 4 asist kaydetti.

RİBERY'DEN DUYGUSAL AÇIKLAMALAR

Bayern Münih sezon sonunda Arjen Robben ve Franck Ribery'nin takımdan ayrılacağını açıkladı. Karl-Heinz Rummenigge, "Ribery ve Robben çok büyük oyuncular. Onlara vedamız büyük ve duygusal olacak." dedi.

Ayrlığı hakkında duygusal konuşan Ribery ise "Bayern Münih'e transfer olduğumda bir rüya gerçekleşmişti. Veda kolay olmayacak ama birlikte elde ettiğimiz başarıları asla unutmayacağım." ifadelerini kullandı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri