Galatasaray'ın Mehmet Topal'a ödeyeceği para

Galatasaray'da Fatih Terim'in onay vermesi halinde transfer edilecek olan Mehmet Topal'a teklif edilecek para da belli oldu.

FutbolArena - Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken gündemdeki isimlerden biri de Mehmet Topal oldu. Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve şu anda bonservisi elinde olan Mehmet Topal'ı kadroya katmak isteyen yönetim, Fatih Terim'in kararını bekliyor. Tecrübeli teknik adamın onay vermesi halinde transfer edilecek olan milli futbolcuya ödenecek para da belirlendi.

Galatasaray, Mehmet Topal'ı transfer edecek mi?


Fatih Terim, tecrübeli oyuncunun transferine onay verirse sarı kırmızılılar, Topal'a yıllık 625 bin euro önerecek. Sarı kırmızılı idareciler uygun maliyetle Topal'ın hamle oyuncusu olarak alınmasına sıcak bakıyor. Ancak bu noktada Fatih Terim'in görüşü belirleyici olacak. Terim de alınsın derse kaptan Selçuk İnan'ın sözleşme şartları Mehmet Topal'a sunulacak.

Mehmet Topal, Fenerbahçe'de kaç maçta oynadı?


Galatasaray'da sergilediği performans sonrası Valencia'ya giden ve oradan da Fenerbahçe'ye transfer olan Mehmet Topal, sarı lacivertli takımda 298 maça çıktı. Tecrübeli futbolcu bu maçlarda 24 gol, 25 asistlik performans sergiledi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri