Galatasaray'ın istediği Kwadwo Asamoah'dan Türkiye cevabı

Galatasaray'ın hedefindeki Kwadwo Asamoah, Akaminko'nun "Ne zaman Türkiye'ye geliyorsun?" sorusuna yanıt verdi.

FutbolArena - Galatasaray'ın transfer çalışmalarında gündemine aldığı Juventus oyuncusu Kwadwo Asamoah, Twitter'dan sürpriz bir paylaşımda bulundu. Galatasaray Transfer listesindeki son gelişmeler FutbolArena'da.

Kwadwo Asamoah Galatasaray'a transfer olacak mı?


Galatasaray'ın transferi için beklemede olduğu Kwadwo Asamoah, Akaminko'nun "Ne zaman Türkiye'ye geliyorsun? İstanbul'da buluşalım mı?" sorusuna sadece gülerek yanıt verdi. Kwadwo Asamoah, daha sonra Galatasaray transferi hakkında şans dileyen arkadaşına da teşekkür etti.

Eskişehirspor'un Ganalı oyuncusu Jerry Akaminko'nun mesajına verilen bu cevap Galatasaray taraftarlarını heyecanlandırdı. Yıldız sol bek yllık 2.3 milyon euro karşılığında Galatasaray'a evet demişti. Asamoah'ın Juventus'un sözleşme uzatma teklifine vereceği yanıt bekleniyor.

Kwadwo Asamoah kimdir? Kwadwo Asamoah kariyeri


Udinese takımında gösterdiği performans ile Juventus'un yolunu tutan Asamoah, 18 milyon Euro'luk bir maliyete transfer oldu. Siyah Beyazlı takım ile bu sezon Serie A'da 17 toplam tüm kulvarlarda 23 maçta mücadele ederken takımı adına 2 asistlik performans sergiledi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri