Galatasaray'ın İrfan Can Kahveci planı! Takasta sürpriz isim

Galatasaray'da transferde ismi gündeme olan İrfan Can Kahveci ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

FutbolArena - Galatasaray'da devre arası transfer dönemi için gündemdeki isimlerin başında Başakşehir forması giyen İrfan Can Kahveci geliyor. FutbolArena TV yayınına bağlanan Ali Naci Küçük transferle ilgili son gelişmeleri paylaştı.


Galatasaray, İrfan Can Kahveci'yi transfer edecek mi?


Hürriyet gazetesi'nden Ali Naci Küçük'ün FutbolArena'da aktardığı son gelişmelere göre Galatasaray, İrfan Can Kahveci'nin şartlarıyla ilgili görüşmek üzere Başakşehir ile temasa geçti. İrfan Can Kahveci için 7 milyon euro bonservis bedeli isteyen Başakşehir, takas söz konusu olması halinde sadece Marcao'yu isteyeceğini belirtti.

Sarı kırmızılı kulüpte teknik direktör Fatih Terim'in kiralık futbolcu istememesi üzerine İrfan Can Kahveci için zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralama formülü üzerinde plan yapılıyor.

İRFAN CAN KAHVECİ'NİN BAŞAKŞEHİR PERFORMANSI

İrfan Can Kahveci bu sezon özellikle Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla parladı. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, Başakşehir ile 20 maçta 5 gol ve 2 asist kaydetti.

Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta 3 gol ve 1 asistle oynayan İrfan Can, bugüne kadar 17 kez Türkiye A Milli Takımı formasını terletti. İrfan'ın Başakşehir ile 3 sezon daha sözleşmesi bulunuyor.

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri