Galatasaray'ın ilgilendiği Brandley Kuwas kimdir? Brandley Kuwas'ın attığı goller - Brandley Kuwas nerede oynuyor?

Galatasaray, gelecek sezonun transfer planlaması doğrultusunda Heracles'te oynayan Brandley Kuwas ile ilgilenmeye başladı. Brandley Kuwas kimdir? Brandley Kuwas'ın oynadığı takımlar ve attığı goller! Detaylar haberimizde...

FutbolArena - Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken Brandley Kuwas ismi gündeme geldi. Galatasaraylı taraftarlar, Brandley Kuwas'ın nasıl bir futbolcu olduğunu araştırmaya başladı. Brandley Kuwas kimdir? Brandley Kuwas attığı goller ve oynadığı takımlar

Galatasaray transfer haberleri - Brandley Kuwas, Galatasaray'a gelecek mi?


Galatasaray'da Fatih Terim'in raporu doğrultusunda gelecek sezonun transfer planlaması ışığında Brandley Kuwas ismi gündeme geldi. Brandley Kuwas, nerede oynuyor?



Takvim'in haberine göre, Sarı Kırmızılı ekip, Hollanda'nın Heracles takımında oynayan Brandley Kuwas'ı takibe aldı. Oyuncu hakkında olumlu rapor sunan scout ekibinin futbolcunun hızı ve fizik gücü üzerinde dikkatle durduğu öğrenildi. Rodrigues gibi patlama gücü yüksek olan Kuwas'ın hem sağ hem sol kanatta etkili olduğu, zaman zaman forvet arkasında da oynayabildiği belirtildi.

Brandley Kuwas kimdir? Bradley Kuwas'ın oynadığı takımlar ve attığı goller


1992 doğumlu Hollandalı oyuncu Volendam'dan yetiştikten sonra Excelsior takımından 2 sezon önce Heracles'a transfer oldu. Burada 2 sezon mücadele eden başarılı futbolcu hızıyla tanınıyor. Brandley Kuwas'ın Heracles formasıyla bu sezon 4 gol 9 asisti bulunuyor. Brandley Kuwas geçen sezon Heracles formasıyla tüm resmi karşılaşmalarda 29 maçta forma giymiş ve attığı 4 golün yanında 9 da asist yapmıştı. Brandley Kuwas, Hollanda Milli Takımı forması ise giymemişti.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri